HOROSCOP

HOROSCOP 10 octombrie 2021

Berbec Ești foarte tăcut astăzi. Preferi să lași lucrurile să vorbească, iar acest lucru se vede după modul în care muncești și te implici profesional. Nu ar fi indicat ca, în timp ce te implici total în treburile profesionale, să neglijezi familia și prietenii. Apropie-te mai mult de ei pe cât posibil și nu le da ocazia să te simtă distant!

Taur
Este o zi favorabilă concentrării pe aspecte financiare. Tot ceea ce ține de bani, de venit, de surse financiare de orice fel, este cu noroc. Se vede că te implici în ceea ce adori să faci, iar ceilalți văd și ei asta, laudele neîntârziind să apară. Ești recunoscut pentru meritele tale și efortul pe care l-ai depus în ultima perioadă.

Gemeni
Se întrevăd aspecte pozitive în relația de cuplu, persoana iubită te surprinde cu gesturi frumoase, o invitație la o cină romantică și simți că iubirea plutește în aer. Viața în doi este mai frumoasă ca oricând, iar împreună faceți numai lucruri care vă aduc fericire.

Rac
Este o zi liniștită, iar tu te concentrezi pe aspecte personale, pe starea de spirit, pe ce-ți aduce bucurie cu adevărat. O discuție posibilă între tine și un șef îți poate aduce numai vești bune, așadar oferă-ți șansa de a evolua și a fi exact așa cum îți dorești! Nu te închide în tine însuți!

CITEȘTE ȘI: Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Ce PARFUM să folosești pentru a-l CUCERI, în funcție de zodie

Leu
Ai niște idei foarte bune care vor fi apreciate la locul de muncă, fapt ce îți aduce în cale oportunități deosebite. Este bine să te sfătuiești cu familia în privința lor și să decizi asupra căreia urmează să te orientezi. Vei întâlni persoane asemănătoare cu tine și legi prietenii solide cu acestea.

Fecioară
O persoană despre care n-ai mai auzit nimic de ceva vreme te va căuta astăzi și-ți va aduce o stare de bucurie. Fie este un prieten vechi, fie o persoană pe care ai iubit-o în trecut, te vei bucura de prezența sa pentru o zi.

Balanță
Lucrurile par să meargă de minune la locul de muncă. Dacă până acum te plângeai că salariul este prea mic, a venit vremea să fii cu adevărat mulțumit de faptul că ceilalți te apreciază pentru munca pe care o faci. Bucură-te de toate laudele, de promovare, le meriți din plin!

Scorpion
O sumă de bani pe care credeai că ai pierdut-o o vei recupera astăzi de unde nici nu te aștepți. Norocul pe care-l ai astăzi nu-l are oricine, așa că profită de o astfel de zi în care astrele îți surâd! Scopul zilei va fi evitarea persoanelor care nu fac decât să te agite.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Săgetător
Ceilalți au nevoie de ajutorul tău și consideră că ești singura persoană care îi poate ajuta. Încearcă să fii alături de ei și, pe cât posibil, să le arăți că îți pasă și de ei, căci s-au simțit cam neglijați în ultimul timp. Este o zi perfectă pentru a face investiții fie într-o locuință, fie în bunuri pe care abia așteptai să le cumperi.

Capricorn
Este o zi în care ai șansa să îți achiți toate datoriile, penalizările sau restanțele pe care le ai. Astăzi ai șansa să fii la zi cu toate, fără ca lucrurile să se agraveze. Învață să investești întâi în ceea ce e prioritar, iar apoi fă-ți mofturile cu banii rămași. Cheltuie chibzuit!

Vărsător
Astăzi vei porni la drum alături de un coleg de serviciu, pentru a rezolva anumite probleme care au fost lăsate pe mâna voastră. Implică-te cu energie și entuziasm în ceea ce e nevoie, doar așa vei ajunge la rezultatele pe care le dorești din punct de vedere financiar.

Pești
Este o zi prielnică pentru a îți arăta adevăratele intenții față de cei din jur, fie că dorești să îi ajuți, să le dai un sfat sau, pur și simplu, nu intenționezi să faci ceva anume. Nu le da speranțe oamenilor în cazul în care consideri că nu poți face ceva pentru ei. Este posibil ca cei din jur să-ți înțeleagă greșit gesturile, așa că acționează cât mai prudent posibil!

 

 

 

 

 

 

Comentarii: