LIFESTYLE

Oficial, sunt liberi! Andreea Bălan a anunțat că s-a încheiat divorțul de Burcea

Nici bine nu începuse anul 2020, că avea să explodeze bomba show-bizz-ului. Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că se despart, după 5 ani de relație, 5 luni de căsnicie și două fetițe superbe.

Despărțirea nu a fost una liniștită, ba din contră, cântăreața și actorul s-au faultat reciproc, vreme de doi ani. Au existat episoade dure, cum a fost cel în care Burcea a fost prins la volan sub influența drogurilor, iar artistul a dat vina atunci pe Andreea că ea l-ar fi dat în primire polițștilor care l-au luat la sigur în trafic.

Apoi, a urmat o bătălie aprigă. Andreea Bălan și-a făcut o nouă relație, care n-a durat însă decât o perioadă, în timp ce George Burcea și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub. De aici și o serie de certuri și dispute pe tema celor doi copii, pe care solista nu i-a vrut deloc în preajma noii iubite a lui Burcea.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

”S-a terminat!”

În plus, între cei doi, de acum, foști soți au avut loc ciocniri publice, s-au acuzat reciproc, s-au dat în primire prin tabloide, așa cum s-a întâmplat ultima dată când Andreea a ajuns să-i reproșeze lui Burcea că nu vrea să o vadă pe Viviana în poze cu fiicele ei și nici să intervină în discuțiile dintre tată și copii.

Oficial, divorțul s-a pronunțat acum, iar cea care a dat vestea a fost cântăreața. ”S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare.

Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat.

Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a spus cântăreața la podcastul lui Damian Drăghici.

 

 

Comentarii: