LIFESTYLE

Ozana Barabancea, certată de fanii virtuali că pozează în credincioasă, dar se arată vanitoasă! Soprana se laudă cu noul ei fizic pe Internet

sursa: secretelesanatatii.ro

Nu de puține ori am văzut-o pe Ozana Barabancea vorbind în fața camerelor despre Dumnezeu, credință, creștinism și pilde. Și este clar că celebra artistă e convinsă de legătura puternică pe care o are cu cele sfinte. Merge în pelerinaje, la mânăstiri, biserici și lăcașuri, nu face niciun pas fără binecuvântare sau dezlegare de la duhovnic și a primit chiar și o cruce cadou de la un înalt prelat al Bisericii Ortodoxe.

Și totuși, fanii sopranei trăiesc cumva momente de confunzie, generate chiar de aceste apariții repetate la TV, inclusiv Trinitas TV, pe de o parte, combinate cu activitatea Ozanei din social media. Acolo unde vedeta pune cel mai mare accent pe lauda de sine, după cum cred cei care interacționează cu ea online.

Despre ce este vorba? După ce a slăbit spectaculos grație unei operații de micșorare a stomacului, topind practic 60 de kilograme în ultimii doi ani, Ozana se mândrește cu noul trup și se expune non-stop pe Facebook și Instagram. Un pic cam mult, după părerea celor care o urmăresc, care i-au transmis acum, după ce cântăreața a postat o poză în costum de baie, că ar fi cazul să o mai rărească. Ori cu vanitatea, ori cu propovăduirea credinței ei adânci.

Citește și: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

Nu se mai oprește din operații

De altfel, Ozana a ajuns de la peste 120 de kilograme la nici 60 după operația la stomac. Pentru care, zice ea, a primit dezlegare de la părintele ce-i este duhovnic. Însă după ce a dat jos surplusul și a reușit să-și înfrâneze poftele culinare, Ozana Barabancea a șocat când a povestit că mânca în jur de 7 amandine o dată!

Acum, în afară de intervenția chirurgicală, la aproape 50 de ani, Ozana este atentă la ceea ce mănâncă și cât, mai face sport și apelează inclusiv la esteticieni. Ultima dată, artista a povestit cum a suferit o operație de micșorare a sânilor, de liposucție abdominală și de implant fesier, intervenție care a durat în jur de 5 ore și care nu ar fi ultima, a spus chiar soprana.

În urma slăbirii masive, Ozana a rămas cu un surplus de țesut epitelial, adică piele, în anumite zone și acesta trebuie îndepărtat.

 

Comentarii: