LIFESTYLE

Până la urmă a explodat! Andreea Bălan n-o suportă pe Viviana Sposub!

Cu toată că aparent și-a văzut de viața ei și se declară împlinită în relația cu Tiberiu Argint, Andreea Bălan nu poate digera prea bine povestea de iubire din fostul soț și mai tânăra lui iubită.

Cântăreața s-a ferit să-și spună părerea în public despre relația dintre George Burcea, tatăl celor două fetițe ale ei, și Viviana Sposub. Și a lăsat să se înțeleagă că n-are nimic împotrivă. Dar se pare, ar fi făcut-o doar de ochii lumii.

În realitate, Andreea e foc și pară și nu ar vorbi chiar frumos despre Viviana despre care ar fi zis că nu este ”nici prezentatoare” și nu ar avea de ce să fie considerată vedetă.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Scandal cu o admiratoare

Totul a ieșit la iveală din cauza unei admiratoare de-a Andreei Bălan. Care admiratoare ar fi spus că solista ar fi luat foc din cauză că ea a lăsat comentarii pozitive pe paginile lui George Burcea și a Vivianei Sposub.

Femeia ar fi povestit că Andreea i-ar fi reproșat că „un fan adevărat niciodată nu susține oamenii care îi terfelesc idolul”, potrivit mesajelor publicate pe actualitate.net.

„ Atunci șterge toate mesajele pe care le-ai lăsat vreodată paginilor lor”, i-ar mai fi transmis cântăreața, care ar urmări tot ce se întâmplă pe profilul lui George Burcea, dar și al Vivianei Sposub.

 

 

 

Comentarii: