REVIEW

Pantofii verzi sunt un succes în acest sezon. Află cum să îi porți la modă în diferite stiluri

Young sitting girl in jeans and green shoes

Pantofii verzi – o alegere pe cât de îndrăzneață și extravagantă, pe atât de la modă. Pot fi însă aceștia asortați cu ușurință cu articolele vestimentare pe care le ai în garderobă? E nevoie să faci schimbări radicale în garderoba ta pentru a putea potrivi în mod perfect acești pantofi?

Întrebările care pot apărea referitor la modul de purtare al acestora sunt numeroase, însă răspunsurile sunt, în cele mai multe situații, unele clare. Iar în acest articol vei regăsi cele mai utile informații care te vor ajuta să clarifici unele aspecte referitoare la modul în care poți purta pantofii verzi, hitul acestui sezon.

De ce să alegi o pereche de pantofi verzi?

Pentru că verde este, fără doar și poate, una dintre culorile preferate din acest sezon. Dacă alegi și hainele cu care să îi asortezi în mod corect, vei reuși să obții cele mai șic și la modă ținute. Pantofii verzi atrag atenția chiar mai mult decât o pereche de pantofi roșii, așadar ai șansa de a ieși în evidență prin simpla alegere a unei perechi de pantofi verzi de pe https://epantofi.ro/c/femei/culoare:verde.

Mai mult decât atât, poți găsi pantofi verzi în atât de multe modele și nuanțe că este imposibil să nu ai de unde alege în funcție de preferințele pe care le ai. Iar prin alegerea unei perechi de pantofi într-o culoare neobișnuită, așa cum este verdele, te vei simți ancorată într-o aventură interesantă. Chiar dacă puțin neobișnuiți, pantofii verzi pot fi extrem de ușor de combinat cu diverse articole vestimentare, iar atunci când se regăsește în tonuri profunde de culoare, verdele pantofilor tăi devine chiar o nuanță nobilă.

Pantofii verzi sunt pantofi tinerești, pantofi perfecți pentru ținutele casual cărora dorești să le oferi o notă de jovialitate, iar combinarea acestora cu culori opuse, așa cum ar fi roșul sau rozul, reprezintă o notă extremă de îndrăzneală care te va face să pari cu adevărat deosebită.

Ce poți purta în funcție de nuanța de verde a pantofilor tăi?

Dacă ai hotărât deja că verdele este una dintre culorile care merită încercate atunci când vine vorba de pantofii potriviți pentru completarea unui outfit la modă, este momentul să definești și nuanța de verde potrivită. Pentru cele mai reușite combinații de culoare în care pantofii verzi sunt vedeta, iată câteva aspecte importante.

Verdele smarald se poate purta cu succes alături de haine vișinii, bej, gri, negru, galben lemon sau mov. Aceștia pot completa cu succes un outfit de seară, alături de un costum negru office, însă evită accesoriile cu pietre și alte elemente decorative pentru a păstra o imagine cât mai simplă.

Verdele închis al pantofilor casual se potrivește perfect cu haine de culoare maro, vișiniu, violet, portocaliu sau galben, însă o pereche de pantofi cu toc de culoare verde închis poate înlocui cu succes o pereche de pantofi negri pe care i-ai purta la un costum sau rochie elegantă.

Pantofii verde neon sunt perfecți mai ales pentru purtătoarele tinere care doresc să strălucească, putând fi combinați cu haine de culoare neagră sau albă, iar verdele deschis, crud poate fi combinat în outfiturile casual cu haine de culoare roșie, violet sau galbenă.

Cu ce poți combina perfect pantofii verzi?

Pantofii verzi, oricare ar fi nuanța lor, se potrivesc perfect cu denimul, așa că o pereche de blugi poate fi aleasă întotdeauna când dorești să ai un outfit casual, dar în același timp plin de rafinament și eleganță. Poți alege de pe https://epantofi.ro/c/femei/pantofi/cu-toc pantofii verzi cu toc în stilul celor stiletto pe care să îi combini cu o rochie roșie sau cu o pereche de pantaloni negri și o cămașă albă.

Poți combina pantofii verzi în atâtea moduri că nu îți rămâne decât să te asiguri că îi ai în garderoba ta și în acest sezon.

Comentarii: