REVIEW

Pariază pe ultimele cote la Formula 1

Cum nu ne mai desparte decât un circuit până la a afla care sunt câștigătorii celor două campionate de Formula 1, acum este momentul pentru a vedea care sunt ultimele f1 cote, a face o ultimă analiză și a plasa cele mai importante pariuri pe această categorie de întreceri sportive. Finalul se anunță a fi unul spectaculos, tensionat și plin de adrenalină.

Ultimul circuit este programat pe data de 12 decembrie, acesta încheie cel mai recent sezon al uneia dintre cele mai vechi și mai apreciate competiții sportive, cu un număr impresionant de admiratori și urmăritori.

Acest circuit este ultimul din seria celor 23 programate pentru sezonul ce se încheie, an în care multe dintre întreceri au stat sub semnul întrebării, din cauza provocărilor sanitare, ce pun la încercare toți marii organizatori.

În ultimul circuit al sezonului, lupta între primii doi piloți și primele două echipe este una destul de strânsă, astfel decizia finală este una destul de dificilă, ce ține de rezultatele singurei competiții rămase din acest sezon.

În cazul în care preferi unul dintre cei mai buni piloți ai anului sau una dintre cele mai bune echipe, cu ultimul circuit ai ocazia de a mai analiza cotele și de a plasa pariuri în acest an.

Unde poți vedea ultimele cote din acest an pe Formula 1?

Platformele și pariurile online reprezintă în prezent cea mai accesibilă, interesantă și avantajoasă modalitate de a urmări întrecerile sportive de Formula 1. Oferta și bonusurile puse la dispoziție celor care își deschid un cont și aleg această variantă de pariuri este una foarte interesantă.

Online poți afla rapid și în timp real toate informațiile de care ai nevoie pentru a vedea, analiza, decide și plasa pariuri pentru oricare dintre cele două mari întreceri de F1, World Drivers’ Championship și World Constructors’ Championship.

Printre avantajele puse la dispoziția clienților actuali avem:

  • Accesibilitate oricând și de oriunde.
  • Bonusuri consistente de deschidere cont și de joc.
  • Ponturi pentru jucători.
  • Un control mult mai bun al cheltuielilor și profitului.
  • Educarea și avertizarea permanentă a publicului.
  • Un payout mult mai avantajos.

Pe astfel de site-uri sunt mereu disponibile atât cote pentru toate circuitele din an, cât și cote pentru întreceri din campionate de rang inferior.

Printre piloții cei mai bine cotați pe întreg parcursul sezonului care abia se încheie avem: Lewis Hamilton, Max Verstappen,Valtteri Bottas, Sergio Perez, Charles Leclerc. În ceea ce privește echipele printre cele mai bine cotate au fost Mercedes AMG Petronas F1 Team, Red Bull Racing Honda, Scuderia Ferrari și McLaren Mercedes.

Una dintre cele mai interesante variante de platformă online de pariuri este Betfair. Opțiunile de joc puse la dispoziția clienților sunt printre cele mai bune de pe piață, inclusiv cu variante unice, precum este cea de betting exchange.

Oricare ar fi alegerea, nu uita niciodată că pariurile sportive implică rezultate probabile. Joacă responsabil, doar dacă ai peste 18 ani. Deschide cont doar pe platforme licențiate, ale căror date de identificare sunt clare și ușor de verificat.

Comentarii: