LIFESTYLE

Parisul pare să fie mereu „o idee bună” pentru Simona Halep! Campioana noastră a ajuns în sferturi la Roland Garros şi a mai câştigat aproape jumătate de milion de euro!

În timp ce jucătoarele cu nume şi cu mari pretenţii la titlu, au părăsit, în lanţ, Roland Garros-ul, Simona Halep îşi continuă marşul triumfal. A ajuns deja în sferturi, iar o eventuală victorie ar aduce-o pe româncă undeva pe locul al treilea în clasamentul WTA.

Gazeta Sporturilor scrie că numărul maxim de puncte pe care Simona îl poate acumula este de 5.533, în cazul câștigării turneului. De asemenea, adjudecarea trofeului de către campioana ediţiei trecute a turneului o aduce pe Halep foarte aproape de calificarea în Turneul Campioanelor, acolo de unde nu a lipsit în ultimele 4 ediţii.

Citeşte şi: INCREDIBIL pentru România! Ce maşină conduce Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook

Simona strânge puncte şi bani

Calificarea în sferturile de finală de la Roland Garros îi aduce Simonei Halep puncte, dar şi un cec destul de consistent, în valoare de 415.000 de euro. Iar asta o propulsează pe constănţeancă până pe locul cinci în clasamentul all-time al câștigurilor din tenis!

Până acum, Halep a reuşit să strângă în cariera ei de jucătoare profesionistă, la nivel înalt, nici mai mult, nici mai puţin de 29.677.869 de dolari, notează gsp.ro. Fără să mai fie puşi la socoteală şi banii de la sponsor sau din contractele de imagine.

În clasamentul tuturor timpurilor, lider detaşat este Serena Williams, cea care a adunat undeva la 88 de milioane de dolari, urmată de sora ei, Venus, cu 41 de milioane, şi Maria Sharapova, cu 38.

Miercuri, Simona Halep va juca în sferturi la Paris cu Amanda Anisimova, locul 51 în clasamentul WTA.

Comentarii: