HOROSCOP

HOROSCOP 5 iunie 2019

Berbec

Prietenia e la cote maxime acum şi ai curajul să spui cu mâna pe inimă că persoanele pe care ai norocul să le ai în preajmă îţi sunt cei mai buni şi de nădejde prieteni. Poate abia azi faci o cunoştinţă nouă şi comunicarea merge strună, aveţi multe în comun, vă simpatizaţi reciproc, deci se poate naşte de aici o frumoasă prietenie de viitor. Dedică-te celor pe care îi azi aproape, pentru că aveţi nevoie unii de alţii. Acum descoperi cât de importanţi sunt prietenii: îţi ridică moralul, te înveselesc, te apreciază, te laudă, îţi ţin companie la modul cel mai constructiv, iar prezenţa ta le face şi lor plăcere. Nu te ocupa azi de altceva decât de relaţia cu amicii tăi.

 

Taur

Te simţi blocat într-o zonă cumva tangentă cu ce se petrece în jurul tău, de parcă lumea nu te înţelege şi te ţine la distanţă de miezul evenimentelor. Nu-i nimic, e pierderea lor, pentru că tu ai avea o viziune diferită asupra lucrurilor şi ar avea numai de câştigat dacă te-ar include şi pe tine în această aventură, ei nu sunt de acord cu ideile tale, poate mult prea moderne sau originale pentru capacitatea lor actuală de înţelegere, şi de aceea preferă să ignore soluţiile tale. Ai răbdare, într-o zi îşi vor da seama că ai dreptate şi atunci mulţi vor merge pe drumul deschis de tine, dar deja vei fi cu mulţi paşi înaintea lor şi nu vei mai avea nevoie să te bage ei pe tine în seamă. Mergi deci pe calea ta!

 

Gemeni

Joci un rol important în treburile unor persoane care şi-au cam pierdut direcţia. Sunt debusolaţi, confuzi, nu au nicio cale de ieşire din impasul în care se simt blocaţi şi aşteaptă de undeva o soluţie. Salvarea vine de la tine, pentru că ai toate calităţile unui bun îndrumător, sfătuitor, profesor la nevoie. Şi tu ai învăţat de la alţii ce e de făcut în astfel de situaţii, ca atare a venit vremea să transmiţi mai departe informaţiile acumulate cândva, care formează acum experienţa ta de viaţă. Ai răbdare cu cel din faţa ta, pentru că are nevoie de ceva timp să pună în aplicare sfaturile tale. Fii conştient că nici un elev nu învaţă de la prima lecţie, ci prin recapitulare continuă.

 

Rac

Ai o stare mai pasivă, mai distantă, care dă de înţeles că eşti în faţa unui abandon. Nu mai ai puterea sau interesul de a continua un drum de la care nu mai ai nimic de câştigat, şi ceva îţi spune că cel mai bine e să laşi totul baltă acum. Consideri că ai făcut tot ce se putea pentru a salva situaţia, dar probabil e cel mai înţelept lucru pe care îl poţi face în acest moment: să închizi acest capitol şi să te detaşezi de toate. Ce era de învăţat de aici, e deja asumat şi acumulat în experienţa ta de viaţă, deci nu insista să mai trezeşti la viaţă un proiect care nu mai evoluează. Ai meditat asupra lucrurilor şi ai ajuns la concluzia curajoasă că cel mai bine e să pui punct aici şi acum.

Citeşte şi: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

 

Leu

Ceea ce faci acum cu entuziasm şi energie pozitivă evoluează ca la carte, încât vei ajunge repede la rezultatele visate. Încearcă să mai atragi şi pe alţii în barca ta, pentru că ai mare nevoie de susţinere, de îmbărbătare, de o motivaţie, şi acestea vin doar prin intermediul unor tovarăşi veseli, optimişti, care îţi ridică moralul. Când îi vezi pe ei atât de entuziasmaţi, nu poţi sta pe margine şi nici nu poţi vedea doar piedicile. Molipseşte-te de energia lor pozitivă, pentru că e o atitudine de învingător, aşa cum ai şi tu nevoie pentru a atinge mai repede victoria care se conturează la orizont. Nu e departe!

 

Fecioara

Mai vin şi momente în care trebuie să stai departe de oamenii pe care îi iubeşti sau de lucrurile care îţi fac plăcere. Sunt sacrificii trecătoare, dar care au un rol extraordinar. Stând departe de ceea ce iubeşti tu cel mai mult, lipsit o vreme de sursa ta principală de fericire şi de energie pozitivă, vei şti să apreciezi şi mai mult acea resursă în clipa când o vei regăsi. Stai o vreme departe de ceea ce îţi încărca inima de iubire, dar când te vei întoarce sau se va întoarce la tine, vei iubi cu şi mai multă pasiune, vei aprecia cu şi mai multă încântare, semn că uneori o astfel de distanţare e benefică!

 

Balanța

Stai şi chibzuieşte profund, matur, fără grabă, pentru că poţi găsi o cale nouă de evoluţie într-un proiect important. Nu te aventura, însă, ia-o încet, verifică toate informaţiile pe care le culegi, şi aşează-le pe toate ca într-o bibliotecă foarte bine organizată, până ce se va forma o imagine de ansamblu foarte clară. Viziunea ta modernă şi originală va da roade foarte bine cândva, căci tu ai alt mod de a privi lucrurile, cu totul altfel decât cei din jurul tău, care sunt mai demodaţi, mai conservatori, mai fricoşi să încerce ceva nou. Prin exemplu personal, îi vei convinge că ai dreptate şi într-o zi vor fi de acord cu tine. Nu renunţa deci să fii original sau diferit: acesta e atuul tău!

 

Scorpion

Ceea ce faci acum cu entuziasm şi energie pozitivă evoluează ca la carte, încât vei ajunge repede la rezultatele visate. Încearcă să mai atragi şi pe alţii în barca ta, pentru că ai mare nevoie de susţinere, de îmbărbătare, de o motivaţie, şi acestea vin doar prin intermediul unor tovarăşi veseli, optimişti, care îţi ridică moralul. Când îi vezi pe ei atât de entuziasmaţi, nu poţi sta pe margine şi nici nu poţi vedea doar piedicile. Molipseşte-te de energia lor pozitivă, pentru că e o atitudine de învingător, aşa cum ai şi tu nevoie pentru a atinge mai repede victoria care se conturează la orizont. Nu e departe!

 

Citeşte şi: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

 

Săgetător

Unii nu îşi dau seama că transmit informaţii eronate care ar putea sta la baza unei acţiuni care, mai devreme sau mai tărziu, îşi va arăta direcţia greşită. Nu crede chiar tot ce spun ceilalţi, nu lua de bune toate datele pe care le emit ca literă de lege, pentru că nu sunt verificate pe deplin. E bine să mai ai o sursă de informare, să te documentezi atent altfel te vei trezi în faţa unui impas în care să-ţi dai seama că ai mers pe un drum greşit care ar fi putut fi evitat dacă te-ai fi documentat mai atent chiar în prima etapă. Nu porni ceva fără să fii sigur că sunt informaţii sută la sute corecte, reale, sigure.

 

Capricorn

Viaţa oferă întotdeauna în compensaţie câte ceva, ca atare, dacă tocmai ai renunţat la ceva, fii sigur că vine imediat înlocuitorul perfect! Ai ieşit dintr-o relaţie nefericită? Nu-i nimic, vei începe alta! Ai plecat de la un loc de muncă, nemulţumit de ce se petrecea acolo? Probabil deja cauţi altul! Ca atare nu privi niciun abandon ca pe un eşec, ci ca pe cea mai bună şansă de a porni spre altceva mai bun. Uneori, lucrurile nu merg aşa cum ai dori tocmai pentru că, altundeva, altceva e pus deoparte pentru tine. Cum ai găsi acea direcţie dacă tu ai fi concentrat asupra altui sens? Spune deci stop şi caută noua ţintă!

 

Vărsător

Vino cu picioarele pe pământ, pentru că trăieşti într-o iluzie! Lucrurile nu sunt aşa cum ţi le imaginezi tu, pentru că ai ridicat foarte sus ştacheta şi ai aşteptări mult prea mari de la o situaţie care evoluează cât se poate de banal. Nu pretinde sau nu spera mai mult decât poţi obţine, deci fii realist când îţi propui un ţel, ca nu cumva să visezi ceva ce nu ai de unde primi. Apar suficiente semnale pe parcurs că lucrurile evoluează într-o direcţie bună, normală, dar nu spre ceva ieşit din comun, aşa cum ai dori tu, deci priveşte sensul în care mergi ca pe direcţia adecvată situaţiei de faţă, dar nu o acoperi în lumini strălucitoare.

 

Pești

Nu te crampona de scopul pe care ţi l-ai ales, ci, odată propus, lasă-ţi visul să curgă cum vrea el, fără să controlezi neapărat evoluţia acestuia. Gata, ai emis dorinţa în univers, acum relaxează-te şi lasă-te purtat de curentul care te va duce exact acolo unde e mai bine pentru tine. Cu cât încerci să ghidezi tu torentul acesta de idei şi de evenimente, cu atât ocoleşti mai mult ţinta finală, pentru că este un râu care curge aşa cum vrea el spre destinaţie, deci lasă deoparte dorinţa ta fantastică de a da ordine, de a organiza şi de a programa totul în detaliu. Vine şi succesul, dar nu când vrei tu, şi nici cum vrei tu!

sursa: acvaria.com

Comentarii: