LIFESTYLE

Patrick Mouratoglou mărturisește la ceas de seară despre Simona Halep: ”Sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat”

Patrick Mouratoglou mărturisește la ceas de seară despre Simona Halep: ”Sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat”. Simona Halep a depus săptămâna trecută apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS-CAS) de la Lausanne, împotriva suspendării sale de patru ani pentru dopaj. Patrick Mouratoglou, antrenorul sportivei noastre, a recunoscut, pentru prima oară, că este responsabil pentru testul pozitiv al Simonei, de la US Open 2022.

Patrick Mouratoglou mărturisește la ceas de seară despre Simona Halep: ”Sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat”

Patrick Mouratoglou și-a recunoscut vineri seara pentru prima dată vina în cazul sportivei noastre, explicând că este responsabil pentru ceea ce i s-a întâmplat Simonei.

CITEȘTE ȘI: Serena Williams nu a uitat înfrângerea din partea Simonei Halep de la Wimbledon: Cum a taxat-o la aflarea verdictului primit de sportiva noastră

Acum, tehnicianul afirmă cu sinceritate că are responsabilitate deplină pentru situația Simonei Halep, după ce el și fizioterapeuta Candice Gohier au fost cei care i-au recomandat Simonei suplimentul contaminat, la US Open 2022.

În contextul în care acesta și-a recunoscut vina, este posibil ca procesul de la TAS să fie unul diferit, favorabil româncei, care ar putea beneficia de o reducere a pedepsei.

MOURATOGLOU ÎȘI RECUNOAȘTE VINA: „SIMONA ESTE O VICTIMĂ!

„Sunt încrezător în ceea ce privește viitorul Simonei, respectiv apelul depus la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS-CAS), pentru că este un tribunal independent.
Noi am reușit să identificăm de unde a apărut contaminarea. Noi i-am propus să ia colagen. Noi i-am adus colagen de la o companie. Acest colagen s-a întâmplat să fie contaminat. Nu aveam de unde să știm.
Sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat, pentru că este echipa mea. Eu sunt, de fapt, cel care i-a dat acel colagen.

CITEȘTE ȘI: Să fie Simona Halep lucrată politic? Omul care a găsit-o dopată a fost ministru și membru de partid. Detaliile despre președintele WADA care pun imaginația la lucru

Am făcut toate testele posibile pentru a stabili că este vorba despre o contaminare. Sunt încrezător că acest tribunal independent va atesta că ea nu s-a dopat vreodată, că este o victimă și că trebuie să se întoarcă pe zgură cât mai repede pentru a continua să joace”, a explicat Mouratoglou, într-un video postat pe contul său de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THE COACH (@patrickmouratoglou)

Comentarii: