LIFESTYLE

Serena Williams nu a uitat înfrângerea din partea Simonei Halep de la Wimbledon: Cum a taxat-o la aflarea verdictului primit de sportiva noastră

Serena Williams nu a uitat înfrângerea din partea Simonei Halep de la Wimbledon: Cum a taxat-o la aflarea verdictului primit de sportiva noastră. Simona Halep a primit ieri verdictul în cazul de dopaj în care e implicată încă de anul trecut, românca aflând că e suspendată 4 ani.

Serena Williams a reacționat imediat pe rețelele de socializare și ce a reprezentat inițial un comentariu interpretabil s-a dovedit mai apoi o ironie clară direcționată înspre româncă.

Serena Williams nu a uitat înfrângerea din partea Simonei Halep de la Wimbledon

Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, a anunţat, marţi, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA). La aproape un an de la vestea care cutremura lumea tenisului, după repetate amânări și audiere întârziată, Simona Halep a aflat că nu poate reveni pe teren până pe 6 octombrie 2026, în cazul unui apel nefavorabil.

CITEȘTE ȘI: Să fie Simona Halep lucrată politic? Omul care a găsit-o dopată a fost ministru și membru de partid. Detaliile despre președintele WADA care pun imaginația la lucru

La scurt timp după aflarea verdictului, vestea împânzind internetul, Serena Williams a postat și ea un mesaj interpretabil: „8 este un număr mai bun”. Americanca a făcut referire ediția de la Wimbledon 2019, atunci când Simona Halep a învins-o în finală cu un dublu 6-2 grăitor și a oprit-o din a câștiga titlul major cu numărul 8 la All England Club.

SERENA WILLIAMS ÎI RÂDE ÎN FAȚĂ SIMONEI HALEP DUPĂ CE ROMÂNCA A PRIMIT LOVITURA CARIEREI

Mai mult decât atât, Serena Williams s-a dezlănțuit pe rețelele de socializare alături de soțul ei, Alexis Ohanian. Acesta din urmă a repostat o fotografie cu el purtând un tricoul pe care scrie D.A.R.E., tricou pe care l-a purtat în timpul meciului din primul tur al Serenei Williams împotriva Mariei Sharapova la US Open 2019, potrivit eurosport.ro.

La acel moment, Ohanian a făcut aluzie la D.A.R.E. (Drug Abuse Resistance Education) – o ironie la adresa rusoaicei, care a picat un test de dopaj în 2016, după ce a pierdut în sferturile de finală de la Australian Open în fața lui Williams. Ohanian a republicat acea fotografie, spunând că moda nu se schimbă, făcând în mod clar referire la actualul caz de dopaj al Simonei Halep.

CITEȘTE ȘI: Finalul de carieră este aproape pentru Simona Halep? Ultima lovitură încasată de româncă îi poate fi fatală, e prinsă într-un vârtej uluitor. ITIA a mai adăugat o acuzație


În plus, Serena Williams a apreciat postarea compatrioatei Nicole Gibbs în care aceasta din urmă se declară dezamăgită să afle că eroina ei din acest sport, în persoana Simonei Halep, a trișat. Cea mai titrată tenismenă din Era Open (feminin) a apreciat mai multe postări în care internauții o ironizează pe Simona Halep.

Comentarii: