LIFESTYLE REVIEW SANATATE

Patronul lui Hoffenheim susține că a inventat vaccinul anti coronavirus. Trump vrea să-l cumpere!

Un vaccin pentru pandemia anului 2020? Da! Nemții confirmă faptul că una dintre companiile deținute de patronul lui Hoffenhaeim este în fazele finale ale lansării vaccinului anti COVID-19.

Ziarul german Der Siegel scrie că Dietmar Hopp a refuzat oferta lui Donald Trump de a cumpăra compania. Ministrul german al economiei a avut o poziție tranșantă pentru podst tv german ARD: “A fost o decizie uriașă din partea companiei. Acest vaccin este o variantă clară de ieșire din această criză mondială. Germania nu este de vânzare”

Ministrul sănătății de la Berlin a confirmat faptul că Donald Trump a făcut o ofertă pentru compania care este foarte aproape de a scoate pe piață vaccinul minune. Președintele de la Casa Albă vrea să cumpere vaccinul anticoronavirus doar pentru americani.

Citeşte şi: Visul oricărei femei! Mănâncă MULT, NU face sport și… NU se îngrașă! Ce au descoperit cercetătorii

Cine este Dietmar Hopp

În vârstă de 79 de ani, Dietmar Hopp a preluat-o pe Hoffenheim în anul 2000, pe când evolua în liga a cincea germană și după doar opt ani a dus-o în Bundesliga. În primul sezon pe prima scenă a fotbalului german, micuța echipă s-a aflat în fruntea clasamentului în pauza de iarnă.

Cele mai bune rezultate au venit în sezoanele 2016-2017 și 2017-2018, atunci când Hoffenheim a încheiat Bundesliga pe locurile 4, respectiv 3 și a jucat în Champions League. În primul sezon european a fost eliminată după două înfrângeri de Liverpool în play-off, iar anul următor a întregistrat trei remize și trei eșecuri în grupe.

Nemulțumit de condițiile arenei de acasă, Dietmar Hopp a cheltuit 100 de milioane de euro pentru a construi un stadion nou de 30.000 de locuri în apropiere de Sinsheim, orașul cel mai apropiat de comuna Hoffenheim. „Rhein-Neckar Arena” a fost inaugurat la începutul anului 2009.

sursa: Eurosport

Comentarii: