LIFESTYLE

Păzea! Oana Zăvoranu vrea să fie președintele României!

Dacă am fi făcut acest anunț ieri, ați fi crezut probabil că e o păcăleală de 1 aprilie. Însă nici pe departe. Oana Zăvoranu face ce face și trebuia să mai lumea prin surprindere. Așa că a dat Internetul peste cap după ce a anunțat pe rețelele de socializare va candida la alegerile prezidențiale din 2024.

Bineînțeles că diva din Dorobanți a explicat și că o bate acest gând spre binele norodului. Sau, mă rog, a unei părți a electoratului care ar fi bombardat-o cu mesaje care să o împingă către lupta pentru fotoliul de la Cotroceni.

”Ceea ce a pornit dintr-o glumă se poate transforma în realitate și nu mă mir de ce turnură poate avea existența mea, sunt obișnuită ca viața mea să bată filmul. Am simțit mereu că sunt construită pentru ceva mare, poate că tot ce am trăit până acum a fost ca să mă întărească pentru rolul vieții mele, acela de a vă conduce cu mână de fier, fără meschinăriii, ascunzișuri, mizerie și furt.”, și-a început discursul pe rețele Zăvoranca.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Candidat independent

Apoi, Querida a continuat și a explicat în detaliu care îi este planul. ”Mă simt un suflet de artist neînțeles de cele mai multe ori, dar mereu am găsit soluții în cele mai grele situații. Dumnezeu știe că prin venele mele curge sânge curat, nu otrăvit de traumele nemeritate prin care am trecut.

Însă și dacă nu voi duce până la capăt gândul de a candida la prezidențialele din 2024, pentru mine mesajele voastre de dragoste și susținere sunt o confirmare că nu m-am născut pe lumea asta degeaba, că pentru voi însemn mai mult decât chiar am sperat să însemn vreodată, că mă iubiți pentru că dincolo de aparențe sau showbiz, la sfârșitul zilei ați înțeles că viața nu m-a transformat, că sunt un om de încredere, fără interese mărunte, iar pentru dragostea voastră sinceră vă mulțumesc din inimă.

Dacă am să concretizez demersul meu am să o fac în calitate de candidat independent, pentru că nici un partid din țara asta nu rezonează cu planurile mele, cu aspirațile mele, cu ‘nebunia’ mea de a duce țara asta acolo unde poate a mai fost doar în momentele ei de glorie.

Vă țin la curent, îmi trec un milion de gânduri prin minte, trăiesc într-o zi cât alții într-un an, sunt al naibii de incomodă, știu că politica e o c@#$ă, dar eu nu am să fiu vreodata una și mai intuiesc și că șacalii o să se grăbească să ‘fabrice’ multe… dar mi se rupe, sunt neșantajabilă și voi de asta aveți nevoie. Dacă am să devin prima femeie presedintă din Romania, numai timpul o să o decidă”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

 

 

 

 

Comentarii: