LIFESTYLE

Decizia dureroasă pe care a luat-o Alain Delon: colosalul artist vrea să apeleze la sinucidere asistată!

Alain Delon a fost, în anii lui de glorie, nu doar un actor francez care a cucerit lumea filmului și publicului, ci unul dintre cei mai frumoși bărbați ai planetei.

A stârnit pasiuni, a fost adulat și încă mai este chiar dacă a ajuns la vârsta venerabilă de 86 de ani. La rândul lui, a iubit mult, cu pasiune, și a dăruit scenei în cinci decenii peste 85 de filme.

Acum Alain Delon nu se mai gândește însă decât la moarte. Pe care vrea să o întâmpine în felul lui și când și cum vrea el. De aceea, a smuls fiul său, Anthony, cea mai dureroasă promisiune.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

În Elveția este legală

Anthony a dezvăluit, într-un interviu acordat unei publicații franceze, că tatăl său i-a cerut să îl ajute să urmeze pașii necesari sinuciderii asistate atunci când va fi timpul. Cum în Elveția, acolo unde Alain Delon locuiește, procedura este legală și asta e dorința marelui artist, fiul său cel mare i-a promis că i-o va respecta.

„Este adevărat: mi-a cerut să fac asta şi am acceptat. Tatăl meu a fost marcat de moartea mamei. A fost impresionat de felul în care am avut grijă de ea, însoţind-o până la capăt. Ea hotărâse să moară aşa cum trăise, adică alegând mereu, şi alesese eutanasierea.

Din fericire, nu s-a recurs la procedură. Spun din fericire pentru că totul era gata, aveam totul pregătit, dar ştiu că ar fi fost greu să o ţin de mână şi să o văd fără viaţă. Deci nu spun că ultima noapte a fost uşoară, dar ultimele ore au fost uşoare pentru că a plecat în pace”, a declarat Anthony.

„Cred că viaţa i-a luat înapoi tot ce i-a dat. Viaţa i-a dat totul: frumuseţe, succes. Dar când viaţa îţi dă totul trebuie să aduni ce ţi-a dat şi apoi să dăruieşti. Când ţi se dă ceva trebuie să oferi. Este singur şi nefericit. Dar nenorocirea şi-a făcut-o singur”, a mai spus fiul cel mare al actorului.

 

 

 

 

Comentarii: