LIFESTYLE

Pepe, în brațele altei femei după divorțul de Raluca! Imaginile care spun totul

sursa: cancan.ro

În urmă cu o lună, Pepe era surprins de paparazzi Cancan în compania unei tinere sexy, cu mai mulți amici la un restaurant. Nimic neobișnuit, doar că apropierea dintre ei doi a părut suspectă, însă atunci, cântărețul a ținut să nege că ar fi implicat amoros într-o idilă cu bruneta de lângă el.

”La mine, viața este viață, ne place tuturor. Suntem invitați, interacționăm cu toată lumea, așa este frumos. Îmi priește distracția. Alături de fata cu care am fost în local nu trăiesc nicio poveste de dragoste. Îmi place cum sunt acum, un bărbat liber.

Momentan, nu vreau nicio relație. Sunt cu ea bun prieten și m-a invitat la ziua ei. Atât și nimic mai mult. Normal că ne-am distrat, doar nu suntem sălbatici… Erau mai mulți apropiați, distracția a fost maximă.

Acum sper că nu voi fi recăsătorit. Mâine poate voi fi în compania altei fete, poimâne cu alta… Nu înseamnă că am o legătură amoroasă cu ele”, a fost explicația pe care a dat-o atunci Pepe, în timp ce râdea.

CITEȘTE ȘI: Detaliile feminine care au IMPACT semnificativ asupra unui bărbat

”Cred în dragostea adevărată!”

Săptămâna trecută, Pepe făcea unele dezvăluiri despre divorțul de cea de-a doua soție și mama fiicelor lui, Raluca. Că ea și-a dorit divorțul și că el crede în continuare în căsnicie și în dragostea adevărată, deși e la al doilea mariaj eșuat.

Iar ca o coincidență, la nici câteva zile de la mărturisiri, Pepe a apărut în oraș la brațul unei alte femei. Nimeni alta decât Yasmina, bruneta lângă care fusese surprins în urmă cu ceva timp.

Cancan l-a pozat pe artist când a luat-o de mână pe Yasmina și s-a plimbat cu ea în restaurantul plin. A sărutat-o cu foc și au făcut spectacol pe ringul de dans, fără să-și mai ascundă idila.

 

 

 

Comentarii: