LIFESTYLE

Ce fată frumoasă are Mutu! Adriana e deja o domnișoară, cum se înțelege cu ”mama vitregă”

Cu asemenea părinți, era greu ca Adriana Mutu să nu arate ca un super-model. Iar anii au trecut, iar fiica cea mare a Briliantului cu cea de-a doua soție, Consuelo, a împlinit de curând 15 ani.

Deși sunt departe de el, cele două fiice ale lui Adi Mutu locuind cu mama lor în Republica Dominicană, Briliantul este mereu cu gândul la ele și le divinizează pe Adriana și pe Maya. Care de altfel, au o relație extraordinară nu doar cu tatăl lor, ci și cu Sandra, actuala nevastă a antrenorului de la Craiova.

CITEȘTE ȘI: Cum să-ți alegi ÎNĂLȚIMEA ideală a tocului

Mutu, tată cu copii mari

Adrian Mutu a ținut să-i ureze în mod special la mulți ani fiicei cele mari. De ziua Adrianei a postat o poză cu ea pe rețelele de socializare și cu un mesaj scurt, dar plin de emoție.

„La mulți ani, prințesă! Nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc”, i-a scris Mutu Adrianei, în engleză.
Și Sandra i-a urat fiicei ei vitrege de ziua ei: „La mulți ani, prințesă! Ai crescut și ești o tânără domnișoară superbă! Te iubesc”, i-a scris și soția lui Mutu, care merge și în vizită în Republica Dominicană, alături de soț și petrec împreună vacanțe.

Adrian Mutu este tatăl a patru copii, din trei căsnicii. Cel mai mic dintre copii, Tiago, pe care îl are cu Sandra, are doar 4 ani. Însă Mario, fiul lui Mutu și al Alexandrei Dinu, prima soție, e deja major, are 18 ani. Fetele pe care fotbalistul le are din căsnicia cu Consuelo sunt acum adolescente, Adriana a împlinit 15 ani, iar Maya, 13.

 

 

 

Comentarii: