LIFESTYLE

Poliția s-a autosesizat și a mers acasă la Britney Spears: Filmulețul care a alertat autoritățile/ VIDEO

hollywoodreporter.com

Poliția s-a autosesizat și a mers acasă la Britney Spears: Filmulețul care a alertat autoritățile/ VIDEO. Prințesa pop Britney Spears și-a șocat urmăritorii de pe Instagram cu un videoclip în care dansează cu cuțite, iar într-o altă înregistrare pare să se rănească.

Poliția s-a autosesizat și a mers acasă la Britney Spears: Filmulețul care a alertat autoritățile

În videoclipul, care a fost filmat în casa vedetei, cântăreața dansează în bikini, cu un top decupat, și ține în mâini două cuțite mari de bucătărie, pe care le învârte în jurul corpului.

CITEȘTE ȘI: Cine i-a interzis lui Britney Spears să mai vorbească cu jurnaliștii

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maria River Red (@britneyspears)


Clipul nu i-a făcut doar pe fanii ei să se strâmbe, ci a determinat și Departamentul șerifului din Ventura County, California, să o verifice pe cântăreață. După ce poliția a stabilit, din două surse independente, că Britney Spears se afla într-o stare fizică și psihică bună, oamenii legii au părăsit locuința acesteia.

Nu este pentru prima dată când poliția a verificat-o pe vedeta pop la domiciliul ei. În ianuarie, cântăreața s-a plâns că autoritățile i-au încălcat intimitatea.

CITEȘTE ȘI: Ziua în care Britney Spears și-a recăpătat libertatea: De ce a suferit timp de 13 ani

” După cum toată lumea știe, poliția a fost chemată la mine acasă în urma unor apeluri telefonice. Îmi iubesc și îmi ador fanii, dar de data aceasta lucrurile au mers un pic prea departe și intimitatea mea a fost încălcată ,” a scris Britney Spears pe Twitter la momentul respectiv, potrivit actualno.com.

Comentarii: