O retetă cu origini italieneşti, pollo alla parmegiana combină perfect gustul de pui crocant şi mozzarella delicioasă. Se prepară rapid şi este perfect pentru a fi servit la prânz, alături garnitura preferată.
CITEȘTE ȘI: Jamie Oliver reinventează puiul la cuptor: Cea mai bună reţetă a celebrului bucătar
Ingrediente Pollo alla parmigiana
- 2 bucăţi piept de pui
- 40 g făină
- 1 ou
- 2-3 linguri de lapte
- 90 g pesmet
- 50 g parmezan
- 70 g mozzarella
- 225 g sos de roşii
- pudră de usturoi, sare, piper, busuioc şi oregano după gust
CITEȘTE ȘI: Te ‘lingi pe degete’: Reţeta delicioasă de tocăniţă de pui cu usturoi
Mod de preparare Pollo alla parmigiana
Preîncălzeşte cuptorul la temperatură mare. Taie pieptul de pui ca pentru şniţele. Bate-l uşor, asezonează cu sare şi piper, scrie retete.unica.ro. Combină pesmetul, parmezanul, praful de usturoi, oregano şi busuioc praf într-un bol. Într-un alt vas pune făină, în altul oul bătut cu lapte. Trece fiecare bucată de pui , pe rând, prin făină, prin ou şi, la final, prin amestecul de parmezan şi pesmet.
Comentarii: