NUTRITIE

Pollo alla parmigiana: Combinația perfectă a gustului de pui crocant cu mozzarella/ REŢETĂ

popmenu.com

O retetă cu origini italieneşti, pollo alla parmegiana combină perfect gustul de pui crocant şi mozzarella delicioasă. Se prepară rapid şi este perfect pentru a fi servit la prânz, alături garnitura preferată.

CITEȘTE ȘI: Jamie Oliver reinventează puiul la cuptor: Cea mai bună reţetă a celebrului bucătar

Ingrediente Pollo alla parmigiana

  • 2 bucăţi piept de pui
  • 40 g făină
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de lapte
  • 90 g pesmet
  • 50 g parmezan
  • 70 g mozzarella
  • 225 g sos de roşii
  • pudră de usturoi, sare, piper, busuioc şi oregano după gust

CITEȘTE ȘI: Te ‘lingi pe degete’: Reţeta delicioasă de tocăniţă de pui cu usturoi

Mod de preparare Pollo alla parmigiana

Preîncălzeşte cuptorul la temperatură mare. Taie pieptul de pui ca pentru şniţele. Bate-l uşor, asezonează cu sare şi piper, scrie retete.unica.ro. Combină pesmetul, parmezanul, praful de usturoi, oregano şi busuioc praf într-un bol. Într-un alt vas pune făină, în altul oul bătut cu lapte. Trece fiecare bucată de pui , pe rând, prin făină, prin ou şi, la final, prin amestecul de parmezan şi pesmet.

Comentarii: