LIFESTYLE

Povestea mai puţin cunoscută a îndrăgitului cântăreţ Mihai Constantinescu! S-a întors din moarte clinică!

Acum, când toată lumea vorbeşte doar despre Mihai Constantinescu, mi-am amintit ce povestea iubitul cântăreţ al Epocii de Aur în urmă cu câteva luni. Fusese în moarte clinică şi s-a întors practic din drumul către lumea cealaltă.

Am reuşit să ajung în vârf, să trec dincolo şi să ajung la lumină!”, spunea artistul despre episodul trăit în urma celei de-a doua operaţii suferite pe cord deschis. L-a descris cam aşa:„Am avut o dorinţă să mă duc spre lumină, parcă era un tub care ducea undeva în jos, am reuşit să mă ridic la el, până la primul etaj, unde m-am oprit, şi unde eram singur. M-am învârtit, am reuşit să ajung în vârf şi am trecut dincolo unde era o lumină incredibil, nu am putut să stau decât fracţiuni de secundă…”

Momentul l-a inspirat pe îndrăgitul solist. Care după ce a ieşit de la terapie intensivă şi s-a recuperat, a compus melodia „Înger de Lumină”.

Citeşte şi: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

De trei ori stop cardio-respirator în 12 ore!

În 2017, artistul a stat 8 ore pe masa de operaţie pentru o intervenţie pe cord deschis, iar în ultimii doi ani, Mihai Constantinescu a devenit un abonat al camerei de gardă. Luni dimineaţă, cântăreţul îndrăgit de milioane de români a ajuns din nou la urgenţă după ce a fost găsit prăbuşit în casă de soţia lui, Simona.

Rugaţi-vă pentru sănătatea lui!”, a fost mesajul postat şi de prima nevastă a lui Mihai Constantinescu, Mihaela, pe Facebook.

Dar veştile care au venit de la Spitalul Floreasca au fost din ce în ce mai proaste. În mai puţin de 12 ore, Mihai Constantinescu a suferit un al treilea stop cardio respirator. Surse din interiorul spitalului au spus pentru tabloide că artistul ar fi fost practic în moarte cerebrală şi s-a pus problema dacă să fie sau nu deconectat de la aparate.

Comentarii: