LIFESTYLE

S-a însurat Ilie, se mărită şi Brigitte! La ce gesturi incredibile a mai recurs doamna Năstase cu numărul 4 ca să-l enerveze pe fostul tenisman

Din scenariu în scenariu, gluma se îngroaşă între Brigitte Năstase şi Florin Pastramă. Şi chiar dacă fosta soţie a lui Ilie a fost eliminată de la „Fermă”, povestea merge înainte.

Că e regie, că e realitate, nici nu pare să mai conteze, pentru că iată, Brigitte şi Pastramă au făcut marele pas. Au depus luni actele pentru cununia civilă la Primăria Voluntari.

Vestea nu este o supriză chiar atât de mare, şi nu prin prisma faptului că Pastramă o ceruse de nevastă pe Brigitte chiar în timpul reality-show-ului. Ci mai ales pentru faptul că, deşi anunţase că se va însura la vară, fostul soţ al lui Brigitte s-a grăbit şi s-a cununat deja înainte de Paşte, fără să anunţe pe nimeni!

Citeşte şi: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Brigitte „l-a plătit” pe fostul ca să-l facă gelos pe Năstase!

Recent, Brigitte a dat cărţile pe faţă în ceea ce priveşte relaţia cu bărbatul cu care se cuplase după despărţirea de Ilie Năstase. A mers ce a mers, dar ulterior, fostul manechin a aflat că iubitul ei Cornel Oană„a tradus-o” cu fosta lui parteneră.

“Pe parcusul relaţiei cu mine a avut o relaţie cu fosta lui iubită şi am aflat ulterior. Am făcut un deal cu el în care l-am rugat de aparenţă să părem un cuplu. Am cumpărat pentru Revelion un bilet la un apartament de Revelion. Nu voiam să râdă Ilie de mine că el şi-a refăcut viaţa şi pe mine m-a părăsit bărbatul. Am dormit în camere separate şi am pozat într-un cuplu”, au fost câteva din confesiunile la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Comentarii: