NUTRITIE

Cum se prepară friptura ideală de Paşte: Miel în sos de roşii/ REŢETĂ

crappykitchen.files.wordpress.com

Așteptată tot anul, friptura de miel este cel mai așteptat moment al mesei. Iar dacă o prepari cu suc de roșii va fi un adevărat deliciu!

De ce ai nevoie pentru friptură de miel în sos de roșii

1 pulpă de miel

1 lingură ulei

5 căței de usturoi

5 crenguțe cimbru

200 g sos de roșii

200 g fasole fiartă

apă

sare

piper

CITEȘTE ȘI: Viața în bucătărie poate fi mult mai ușoară! Ai nevoie doar de aceste cinci cuțite

Specialiștii ne dau o veste proastă: Cât timp ai la dispoziție pentru a bea vinul după ce ai desfăcut sticla

Cum se prepară friptura de miel în sos de roșii

Pui pulpa de miel într-o cratiță și o acoperi pe jumătate cu apă, o condimentezi cu sare și piper, după gust.

Adaugi cățeii de usturoi curățați și crenguțele de cimbru, acoperi cratița cu o folie și o dai la cuptor aproximativ 2 ore. Scoți folia din când în când și verifici dacă mai are apă și dacă s-a pătruns carnea. Potrivit clickpoftabuna.ro, când furculița intră cu ușurință în carnea de miel, adaugi sosul de roșii, fasolea și mai lași cratița la cuptor 30 de minute, fără folie.

Comentarii: