LIFESTYLE

”Prima nevastă e dar, a doua e mila, a treia se zice că e blestem”! De ce nu a vrut Gigi Becali să-l cunune pe Cristi Borcea cu Valentina Pelinel!

Pe Gigi Becali și pe Cristi Borcea îi leagă o prietenie adevărată, ba chiar au avut și legături de familie strânse. De aceea, a fost mare surpriză când s-a aflat că Gigi n-a mai vrut să-l nășească pe Borcea la a treia căsnicie. Și asta pentru că indiferent de frăție, când vine vorba de căsătorie, Becali schimbă foaia.

”El voia, dar eu nu mă joc, eu când l-am cununat, i-am zis așa… Eu i-am spus așa: bă, fii atent, o lași pe Mihaela, și o iei pe Alina, dar uite ce îți spun. Eu nu sunt omul care te cunună la vrăjeală…Eu când te cunun, te cunun ca părinte spiritual și pentru mine, tu o singură dată tu ești finul și aia e fina, Alina…”, a povestit Becali la Antena 3 cum au stat lucrurile cu Borcea.

”Eu nu vreau să supăr cu nimic pe Pelinel, copiii, luați-vă nași, că finii mei sunt ăia botezați de mine cu Alina, că nu ne jucăm de-a nășitul pe aicea, cu sfintele Taine ale cununiei.”, i-a mai transmis Gigi prietenului său.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Becali n-a mers la nunta lui Borcea cu Pelinel

Becali nici nu a vrut să audă de propunerea lui Borcea și nici măcar nu a mers ca invitat la nunta cu cea de-a treia soție a fostului acționar dinamovist. Și nu pentru că s-ar fi supărat el pe Borcea sau că nu i-ar fi plăcut de Pelinel, ci din principiu.

Borcea și-a părăsit prima soție, pe Mihaela, după 21 de ani de mariaj, pentru femeia cu care avusese o relație clandestină timp de 7 ani. Dar și pe Alina a lăsat-o ulterior, când era deja închis, pentru a se însura cu Valentina Pelinel. Familist convins, de modă veche, Becali a privit cu inima strânsă situația.

”Prima nevastă e dar, prima nevastă, a doua e mila, te lasă Dumnezeu pentru că tu ești vagabond să o lași pe prima și să o iei pe a doua, din milă pentru tine, te iartă… Dar a treia, e treia se zice că e blestem.”, a spus milionarul din Pipera.

 

 

 

Comentarii: