LIFESTYLE

Prima schimbare făcută de Haaland după transferul la City: și-a tras codiță a la Roberto Baggio!

Erling Haaland și-a luat adio de la Borrusia și Bundesliga, iar acum se pregătește de noua sa viață la Manchester. Nouă, un fel de-a spune, fiindcă norvegianul a crescut în oraș de când avea doar câteva luni și la City a început și fotbalul, fiindcă tatăl lui a jucat acolo.

Ei bine, recent, Haaland junior și senior au luat parte la un eveniment, unde s-au pus amândoi la patru ace. Dar nu ținuta impecabilă a atras atenția, ci detaliul pe care fanii l-au remarcat.

Erling Haaland și-a făcut freză nouă, în sensul în care și-a împletit părul la spate într-o codiță asemănătoare cu cea a lui Roberto Baggio pe timpuri.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

”Mănâncă zilnic cât un urs!”

Haaland e ușor de remarcat pe teren și în afara lui prin fizicul său impresionant. Pentru care puștiul-minune muncește ca să-l pună în valoare. Are program drastic la sala de forță și mănâncă zilnic ”cât un urs”.

Norvegianul mănâncă însă bine, nu bagă în el toate prostiile. A scos total din meniu produsele congelate, carbogazoasele cu zahăr, iar The Sun a aflat și ce consumă cel mai des: paste, pui și pește, și legume crude. Fără sare și ulei.

 

 

 

 

Comentarii: