LIFESTYLE

Bianca Drăgușanu, sunată de Bădălău la Teo în emisiune! Ce mesaj i-a transmis celebrei blonde

Gabi Bădălău a făcut ieri un anunț oficial, pe rețelele de socializare. Că el și Bianca Drăgușanu nu mai sunt împreună. Fiul fostului ministru Nicolae Bădălău a scris pe Instastory, secțiune unde sunt păstrare postările doar 24 de ore, următorul mesaj:

,,După o lungă perioadă de timp, în care am fost implicat într-o relație,…în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor separați”, a susținut fostul iubit al Biancăi.

,,Mi se pare amuzant că după trei săptămâni, noi nu mai suntem împreună.“, a spus fosta asistentă pentru Click. Dar credeți că povestea s-a oprit aici?

Nicidecum. Așa cum anticipam, Bădălău junior n-ar fi rezistat. Și tot el i-ar fi scris Biancăi că o iubește și că e nevasta lui. Mai mult, astăzi în timp ce blondina se afla la Teo Show, la Kanal D, fiul politicianului a sunat-o în direct.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Soacra n-o dorește

Dar dacă Gabi Bădălău nu poate să stea fără Bianca, soacra nu e deloc încântată de posibilitatea ca vedeta să-i devină noră.

Nici măcar n-a vrut să o cunoască personal, iar asta a deranjat-o teribil pe Bianca Drăgușanu care a încercat prin fel și chip, tot felul de mesaje pe rețele, doar doar o va îndupleca.

Dar vulcanica Bianca s-a enervat și ea într-un final. Și a zis că gata. Nu se mai roagă de nimeni, mai ales că doamnele din familia Bădălău au și ras-o de pe lista invitaților la nunta sorei lui Gabi.

Presa mondenă scrie că Bianca ar fi chiar gravidă cu Bădălău junior, însă momentan niciunul dintre ei n-a lămurit povestea.

 

 

 

 

 

Comentarii: