REVIEW

Prime Studios, un studio de videochat din București recunoscut pentru servicii de calitate

Adevărul este că multe se spun despre industria de videochat, însă puține persoane știu ce este în spatele acestei industrii. De-a lungul timpului oamenii au criticat modelele care doreau să lucreze într-un studio de videochat spunând că nu este un job demn sau legal. În același timp, acest subiect nu mai este unul tabu, dat fiind faptul că în mediul online au început să apară tot mai multe oferte de angajare în acest domeniu.

Încă din perioada pandemiei, multe femei și-au îndreptat atenția către un astfel de job, fiind deschise la nou și dorind să aibă o stabilitate financiară, din simplul fapt că jobul pe care îl aveau nu mai oferea niciun fel de siguranță.
Venind vorba despre demnitate și legalitate, aceste lucruri au fost clarificare. Industria de videochat este un domeniu care se bazează pe interacțiunea și comunicarea online dintre 2 persoane. Așa cum îi spune și numele, comunicarea se realizează prin intermediul camerei web între două persoane de sex opus.

Apoi, orice model care va lucra în această industrie va avea o carte de muncă, unde toate taxele și impozitele sunt plătite către stat. Vorbim aici inclusiv despre asigurare medicală.

Prime Studios este un studio de videochat din Bucuresti ce se află printre topurile preferințelor de către viitoarele modele care doresc să lucreze în această industrie.

Cu ce avantaje vine Prime Studios

Unul dintre motivele pentru care multe femei au dorit să lucreze la Prime Studios a fost datorită salariului motivant, cât și a bonusului lunar ce poate fi câștigat. Acest lucru le-a oferit încă de la început o siguranță financiară. Dacă în perioada pandemiei multe industrii au fost nevoite să concedieze angajații, fiind la un pas de faliment, videochatul și-a dublat, chiar triplat cifra de afaceri. Asta pentru că multe persoane și-au petrecut timpul în mediul online.
Desigur că acesta nu a fost singurul motiv pentru care femeile și-au îndreptat atenția către Prime Studios. Este bine știut faptul că modelele din această industrie câștigă foarte mulți bani. Stresul, munca excesivă, oboseala excesivă sau un comportament neadecvat a superiorului, toate acestea la Studioul Prime nu există.

Mediul în care lucrează modelele este unul foarte curat și luxos, unde fiecare cameră este decorată cu bun gust și atenție la fiecare detaliu. În plus, echipa de aici este foarte prietenoasă și deschisă.

Un job flexibil cu oportunități de creșteri salariale

Modelele au posibilitatea de a alege cum doresc să lucreze. De dimineață, intermediar sau seara. Dacă doresc să își dubleze salariul și bonusul pot lucra și ore suplimentare, însă nu este obligatoriu. Mai mult decât atât, modelul care are cele mai multe ore lucrate într-o lună, va primi un city break de 5 stele.

Aparatura cu care lucrează este una modernă, de ultimă generație, fapt pentru care modelele vor putea ajunge la performanță. Cât despre experiența în domeniu, Prime Studios nu cere asta în mod exclusiv și asta pentru că oferă traininguri gratuite modelelor.

Pentru mai multe detalii accesați pagina oficială.
Date de contact:
0725 165 944

Comentarii: