LIFESTYLE

Prințul Harry dă emoții Casei Regale britanice: Interviul acordat unei emsiuni importante din America

Prințul Harry dă emoții Casei Regale britanice: Interviul acordat unei emsiuni importante din America. Lumea întreagă a așteptat cu sufletul la gură interviul în exclusivitate cu Prințul Harry realizat în cadrul emsiunii Good Morning America. Speculațiile din partea presei britanice erau cele mai negre. Sigur acesta nu se va putea abține și va spune ce formă de cancer are tatăl său, Regele Charles al III-lea.

Prințul Harry dă emoții Casei Regale britanice: Interviul acordat unei emsiuni importante din America

Încă de când a fost anunțat că televiziunea americană ABC a realizat un interviu în exclusivitate cu Prințul Harry, speculațiile legat de ceea ce acesta ar fi putut să spună au curs la vale.

De data aceasta, cele mai rele predicții nu au fost confirmate. Întrebat fiind de Will Reeve, fiul regretatului actor Christopher Reeve, despre starea de sănătate a Regelui, acesta nu a vrut să se pronunțe, spunând că acest lucru „rămâne între mine și el”.

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry și-a vizitat tatăl, după diagnosticul primit. De ce nu s-a întâlnit și cu fratele său

În cadrul emisiunii Good Morning America, Prințul Harry a declarat: „Uite, îmi iubesc familia. Faptul că am putut să mă urc în avion și să mă duc să-l văd și să petrec atâta timp cât a fost posibil, sunt recunoscător pentru asta”.

Când a fost întrebat dacă o boală în familie ar putea avea un „efect de reunificare”, Prințul Harry a răspuns: „Da, sunt sigur. De-a lungul tuturor acestor familii văd zi de zi puterea unității familiale care se unește. Cred că orice boală, orice afecțiune aduce familiile împreună”.

Prințul Harry, cetățean american

Harry a fost întrebat dacă se simte american, la care a răspuns cu un „nu”, înainte de a adăuga: „nu ştiu cum mă simt”.

A dezvăluit însă că s-a gândit să devină cetăţean american.

„Cetăţenia americană este un gând care mi-a trecut prin minte, dar cu siguranţă nu este ceva care să fie o mare prioritate pentru mine în acest moment”, a spus el.

„Familia mea şi viaţa mea în California sunt aşa cum sunt”

Întrebat despre cum se simte în timp ce se află în Statele Unite într-o perioadă în care se întâmplă atâtea lucruri cu familia sa din Marea Britanie, prinţul Harry a răspuns astfel:

„Am propria mea familie, ca toţi ceilalţi. Familia mea şi viaţa mea în California sunt aşa cum sunt.(…) Am alte călătorii planificate care mă vor duce prin Marea Britanie sau înapoi în Marea Britanie, aşa că mă voi opri şi îmi voi vedea familia cât de mult voi putea”.

În timp ce familia regală tinde să păstreze confidenţialitatea în privinţa problemelor medicale ale membrilor săi, Palatul Buckingham a precizat că regele Charles a ales să facă public acest lucru deoarece este patronul mai multor organizaţii de caritate care se ocupă de lupta împotriva cancerului.

CITEȘTE ȘI: Ce va face Prințul William cu Harry și Meghan când va prelua tronul

Palatul Buckingham nu a oferit alte detalii în afară de a spune că testele au arătat că suveranul britanic are o „formă de cancer”.

După respectivul anunţ, regele Charles al III-lea, care îşi va continua îndatoririle private, inclusiv audienţa săptămânală cu prim-ministrul ţării sale, a fost fotografiat în timp ce călătorea între reşedinţele sale din Londra şi estul Angliei, salutând spectatorii.

Comentarii: