LIFESTYLE

Prințul Harry și-a vizitat tatăl, după diagnosticul primit. De ce nu s-a întâlnit și cu fratele său

Prințul Harry și-a vizitat tatăl, după diagnosticul primit. De ce nu s-a întâlnit și cu fratele său. Prințul Harry „ar fi acceptat cu plăcere” o întâlnire cu fratele său, prințul William , dar în schimb „a petrecut o noapte într-un hotel din Londra”, potrivit presei britanice.

Se înțelege că William, în vârstă de 41 de ani, rămâne concentrat pe îngrijirea soției sale Kate Middleton , care se recuperează în urma unei operații abdominale și își ia un concediu prelungit de la îndatoririle publice până după Paște.

CITEȘTE ȘI: Regele Charles al III-lea: Ce s-a întâmplat în minutele de dinainte ca diagnosticul de cancer să fie făcut public

Prințul Harry și-a vizitat tatăl, după diagnosticul primit

Ducele de Sussex a zburat mai mult de 8.000 de kilometri de la casa sa din California la Londra, pentru o întâlnire de doar 45 de minute cu tatăl său bolnav de cancer, regele Carol al III-lea .

Harry nu a petrecut noaptea în nicio reședință regală, deoarece a rămas efectiv fără adăpost pe teritoriul britanic de când s-a mutat din Frogmore Cottage anul trecut. Se crede că este cazat la un hotel. Nu se așteaptă ca el să rămână mult timp la Londra și se va întoarce la casa sa din Montecito, California, pe care o împarte cu soția sa Meghan Markle și cei doi copii ai lor, Archie și Lilibeth. Ducele este așteptat să se alăture lui Meghan în Canada săptămâna viitoare pentru un eveniment care va marca un an de la Jocurile Invictus de la Vancouver și Whistler, relatează Fakti.

Apropiații lui Harry, în vârstă de 39 de ani, au declarat că acesta ar fi deschis să-și întâlnească fratele, o sursă din interior adăugând: „Principalul motiv pentru care ducele călătorește în Marea Britanie este pentru a-și vizita tatăl. Dacă se ivește ocazia de a-l vedea pe Prințul de Wales Wells, ducele ar fi încântat să o primească”.

Surse de la palat au declarat că nu există planuri pentru o întâlnire între Harry și William în timp ce ducele de Sussex se află la Londra, spulberând speranțele unei potențiale reconcilieri între frații regali, relatează „Daily Mail”.

Întoarcerea de urgență a lui Harry

Prințul Harry a ajuns la Clarence House la ora 14.45, unde a avut o „scurtă întâlnire” cu tatăl său la câteva ore după ce a aterizat pe aeroportul Heathrow.

CITEȘTE ȘI: Este într-adevăr Regele Charles al III- lea tatăl Prințului Harry? Ce a dezvăluit testul de paternitate comandat de Casa Regală a Marii Britanii

El a fost văzut pe bancheta din spate a unui Range Rover care a fost condus într-un convoi mare prin porțile Clarence House, unde Charles, în vârstă de 75 de ani, se odihnește după un tratament anterior pentru un cancer nespecificat.

Se înțelege că ducele a întrebat dacă poate rămâne la Castelul Windsor pentru a putea vizita locul de odihnă al bunicii sale, regretata regină Elisabeta a II-a , dar i s-a refuzat permisiunea.

Potrivit presei britanice, regele Carol al III-lea i-a contactat personal pe ducele de Sussex și pe prințul de Wales pentru a-i anunța de diagnosticul de cancer înainte ca acesta să fie anunțat de Palatul Buckingham.

Comentarii: