LIFESTYLE

Regele Charles al III-lea: Ce s-a întâmplat în minutele de dinainte ca diagnosticul de cancer să fie făcut public

Regele Charles al III-lea: Ce s-a întâmplat în minutele de dinainte ca diagnosticul de cancer să fie făcut public. Informația despre cancerul Regelui Charles al III-lea a fost transmisă prin intermediul Palatului Buckingham – dar presa din întreaga lume a fost informată cu puțin timp înainte de anunț, potrivit Express.

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer, a anunțat Palatul Buckingham

Regele Charles al III-lea are „o formă de cancer”, a confirmat un anunț al Palatului Buckingham. Când vestea a fost făcută publică, la ora 18:00, mass-media din întreaga lume a sărit în acțiune, cu rapoarte complete deja disponibile pentru a fi citite și vizionate.

Fie că este vorba despre Express.co.uk, BBC sau un alt organ de presă, editorii și producătorii primesc o scurtă perioadă de timp înainte de anunț atunci când este vorba despre o știre importantă.

Mass-media primește un dosar de presă care va include o declarație din partea instituției în cauză – în acest caz, Palatul Buckingham – precum și informații esențiale de fond.

CITEȘTE ȘI: Informaţii din interior: Ciudăţeniile Prinţului Charles. Ce se întâmplă în fiecare zi cu pantofii săi

În mod esențial, aceste informații sunt strict sub embargo până la un anumit moment în care pot fi publicate. În acest interval de timp, reporterii, editorii și radiodifuzorii se grăbesc să își pregătească articolele, interviurile și reacțiile.

Între timp, s-a aflat că Prințul Harry va călători în Marea Britanie pentru a-și vedea tatăl în urma diagnosticului bombă de cancer. Regele l-a anunțat personal pe fiul său cel mic de diagnosticul său.

Regele Carol al III-lea a fost diagnosticat cu cancer

În vârstă de 75 de ani, s-a asigurat că toată familia sa apropiată a fost anunțată cât mai devreme posibil, inclusiv frații și copiii săi, iar celor din țară li s-a dat vestea în persoană.

Într-o declarație, Palatul Buckingham a spus: „În timpul recentei proceduri spitalicești a regelui pentru mărirea benignă a prostatei, a fost observată o problemă separată de îngrijorare. Testele de diagnosticare ulterioare au identificat o formă de cancer.

„Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, timp în care a fost sfătuit de medici să amâne îndatoririle publice. Pe parcursul acestei perioade, Majestatea Sa va continua să se ocupe de treburile de stat și de actele oficiale ca de obicei.

CITEȘTE ȘI: A fost dat de gol! GREȘEALA făcută de Prinţul Charles la nașterea fiului său Harry

„Regele este recunoscător echipei sale medicale pentru intervenția lor rapidă, care a fost posibilă datorită procedurii sale recente din spital. El rămâne pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul său și așteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil la îndatoririle publice complete.

„Majestatea Sa a ales să împărtășească diagnosticul său pentru a preveni speculațiile și în speranța că poate ajuta la înțelegerea publică a tuturor celor din întreaga lume care sunt afectați de cancer.”

Comentarii: