HOROSCOP

HOROSCOP 7 februarie 2024

HOROSCOP 7 februarie 2024

Berbec

Îmbrățișează-ți unicitatea. Mercur va intra astăzi în zodia Vărsător, aducând un plus de energie casei tale de parteneriate și rețele. Acesta este un moment minunat pentru a colabora cu oameni cu trăsături și puncte de vedere diverse. A învăța să lucrezi cu oameni diferiți de tine poate necesita puțină răbdare, așa că asigură-te că te ascultă, scrie Astrology.com.

Taur

Nu toată lumea a fost menită să urmeze aceeași cale, iar lumea poate avea ceva unic pentru tine. Odată cu intrarea lui Mercur în Vărsător, cariera și statutul tău social se pot îndrepta într-o nouă direcție.

Nu te reține în fața noilor idei sau obiective. Încearcă să ai mintea deschisă.

Gemeni

Fii deschisă și permite-i firii tale curioase să te ghideze, mai ales în timp ce Mercur se pregătește să tranziteze prin Vărsător luna aceasta. Acesta este momentul perfect pentru a te înscrie la un nou curs sau pentru a te alătura unui grup unde poți discuta despre diverse subiecte cu oameni noi. Concentrează-te pe unul sau două lucruri. Nu vrei să fii distrasă de prea multe subiecte în același timp.

CITEȘTE ȘI: Rețeta veche de pogăcele cu jumări, foietajul de care nu te poți sătura

Rac

Te poți conecta la un nivel mai profund și poți învăța ceva uimitor despre tine. Mercur în Vărsător deschide secrete care sunt bune de explorat și utile în schimbări. Dacă vrei să te implici în anumite subiecte, nu uita să-ți monitorizezi activitatea ca să poți contoriza mai bine rezultatele.

HOROSCOP 7 februarie 2024

Leu

Poți fi un bun jucător de echipă și îi poți ajuta pe alții să vadă valoarea parteneriatului. Cu Mercur în Vărsător, apreciezi oamenii care sunt dedicați și loiali. Crezi că ideea de angajament față de un scop sau viziune este perfectă. Poți decide să îți extinzi echipa la locul de muncă sau să te bazezi și să ceri mai mult de la oamenii de lângă tine.

Fecioară

Lucrezi mereu să devii din ce în ce mai bună și ai șansa de a crește nivelul. Încearcă ceva nou, este bine să schimbi lucrurile din când în când. Mercur care intră în Vărsător este o scuză pentru a ieși din zona ta de confort și a-ți regândi rutina actuală.

CITEȘTE ȘI: Deși îți plac, s-ar putea să îți facă mai mult rău decât bine: Alimentele care pot provoca infecții ale mucoasei stomacale

Balanță

Fă ceva creativ. Mercur care intră în Vărsător aduce lumină și viață nouă în latura ta creativă. Dacă nu ai timp să te răsfeți cu un hobby personal, fii spectator. Vizionează videoclipuri pe acest subiect, află despre istoria artei sau sprijină un artist cumpărându-i lucrările.

Scorpion

Este bine să te conectezi cu familia și poți face acest lucru prin intermediul rețelelor sociale dacă nu poți fi prin preajmă în persoană. Mercur în Vărsător este momentul perfect pentru apeluri Zoom de familie sau FaceTime cu părinții. Poți face un album foto de familie online ca să-ți amintești mereu cu plăcere de oamenii dragi din viața ta.

HOROSCOP 7 februarie 2024

Săgetător

Este timpul să îți pui gândurile pe foaie. Intrarea lui Mercur în Vărsător aduce energie nouă sectorului tău de comunicare. Dacă ai o dorință ascunsă de a scrie un roman sau de a spune o poveste, atunci a venit timpul să faci o schiță.

CITEȘTE ȘI: Amestecul vindecător care luptă împotriva bolilor de iarnă: Întărește sistemul imunitar și protejează ficatul

Capricorn

Revizuiește-ți situația financiară. Dacă nu ai făcut acest lucru luna aceasta, Mercur care intră în Vărsător este scuza perfectă pentru a evalua cum stai cu conturile bancare. Scoate toate rapoartele de credit și îmbunătățește raportul datorie-venit.

Vărsător

Exprimă-te, Vărsător. A venit timpul să faci ceva bun pentru viitorul tău. Mercur care intră în Vărsător te îndeamnă să lucrezi mai mult la creșterea personală și la auto-dezvoltare. Îți poți stabili un obiectiv personal de a pierde în greutate sau de a te organiza mai bine.

Pești

Oamenii au un mod amuzant de a reveni în viața ta, iar când Mercur intră în Vărsător, s-ar putea să auzi de la un fost partener că ai fost sufletul lui pereche. Acesta poate fi un moment minunat pentru închidere și creștere. Mercur în Vărsător îți poate oferi curajul de care ai nevoie pentru a închide în sfârșit o ușă și a elimina definitiv conexiunea.

Comentarii: