REVIEW

A fost dat de gol! GREȘEALA făcută de Prinţul Charles la nașterea fiului său Harry

Foto: Pinterest.com

Anul acesta s-au împlinit 20 de ani de la moartea tragică a Prințesei Diana într-un accident grav de mașină care a avut loc pe 31 august 1997. Legătura strânsă a prințesei Diana cu fiii ei, prinți William și Harry, era întotdeauna evidentă.

Legătura dintre Prinţesa Diana şi copiii ei a fost mereu una foarte puternică şi vizibilă, însă foarte puţini cunosc un detaliu legat de naşterea Prinţului Harry.

După venirea pe lume a primului său copil, William, Prinţul Charles îşi dorea foarte mult o fetiţă. Când a aflat că va naşte tot un băiat, Diana a ţinut acest lucru secret.

De ce îmbătrânim repede: Obiceiurile ‘ucigătoare’ pentru organism

Unde se formează senzația de FOAME și cum o putem controla

Care este mâncarea tradiţională românească cea mai dietetică şi echilibrată nutriţional

În septembrie 1984, Prinţesa Diana a născut al doilea băiat, pe Henry Charles Albert David Mountbatten-Windsor, după un travaliu chinuitor de nouă ore, fără anestezie.

Foto: Pinterest.com

În cartea „Diana: Her True Story/Diana: Povestea ei adevărată”, Andrew Norton a scris ce i-a povestit Lady Di despre reacţia lui Charles când a auzit că are încă un băiat.

Cum te dau de gol HAINELE alese în privința stării tale emoționale

Sfat pentru a avea o dantură perfectă: E de ajuns un singur gest

E DOAR de la alimentaţie! Iată de ce femeile vorbesc mai mult decât bărbaţii / STUDIU

„Charles şi-a dorit mereu o fată. Primul lui comentariu când a auzit că va avea tot un băiat a fost: ‘Dumnezeule, e băiat!’. Iar următorul: ‘Şi are şi părul roşcat’.”

Mersul pe jos dimineaţa, boală curată: Ameninţare serioasă şi pentru sănătatea mintală

Observaţia acestuia, spusă ca o glumă, n-a putut ascunde reacţia de surprindere şi de dezamăgire în faţa soţiei sale, care suferise mult pentru a aduce pe lume al doilea copil. A devastat-o pe Diana, conform aol.com.

Comentarii: