LIFESTYLE

Prinţul Harry face mărturisiri publice: Care este cea mai mare îngrijorare înainte de naşterea primului său copil

popsugar.co.uk

Deși entuziasmul crește pe zi ce trece, grijile nu întârzie să apară. Așa cum am văzut de-a lungul timpului, Harry creează o conexiune absolut naturală cu copiii pe care îi întâlnește și chiar dacă toți cei din jur îi spun că o să fie un tată perfect, Ducele de Sussex se arată destul de îngrijorat în privința unui aspect – lumea în care copilul lor va trăi.

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle, soţia Prinţului Harry, rupe tradiţia: O nouă decizie controversată în privinţa naşterii

În timpul unei vizite alături de tatăl său, Prințul Charles, Harry a recunoscut că deja își face griji de lumea în care va trăi copilul său și al lui Meghan Markle. Recent, Prințul Harry a ținut un discurs în cadrul unei întâlniri cu tinerii lideri ai Commonwealth, în care a spus:

„Din postura cuiva care se pregătește să devină tată, sunt îngrijorat de responsabilitatea noastră de a face această lume mai optimistă, iar pe locuitorii ei mai responsabilă pentru generația viitoare. Singura metodă de a vedea progres real este prin schimbare.”

CITEȘTE ȘI: Gestul care îi trădează: Meghan Markle și Prințul Harry transmit mesaje involuntare când nu sunt împreună

Discursul este similar cu cel al Prințului Charles de anul trecut, când a abordat același subiect. „Sunt pe cale să am încă un nepot. Presupun că majoritatea dintre voi aveți nepoți, de asemenea, sau veți avea în curând. Mi se pare o nebunie să le lăsăm o planetă în totalitate poluată și distrusă. Toți nepoții merită un viitor mai bun.’

Comentarii: