LIFESTYLE

Prodanca, prostituată la Londra? Chiar ea spune adevărul, cine i-a cerut să-i spună ce preţ are

Femeie de succes într-o lume a bărbaţilor, Anamaria Prodan a trăit multe la viaţa ei. Şi au arătat mulţi bărbaţi cu degetul înspre ea. Învidioşi pe faptul că uneori, pe teritoriul lor, o femeie se poate folosi de atuu-rile de la mama natură şi descurcă, poate mai bine, i-au spus în fel şi chip. Noroc că Prodanca reuşeşte să fie posesoarea unui obraz cât de cât gros, când e cazul, la modul pozitiv.

Poate şi asta a ajutat-o să poată povesti zâmbind la gsp.tv live o întâmplare incredibilă petrecută în 2015, când a intermediat transferul grecului Georgios Samaras la West Bromwich Albion la Al-Hilal.

Am fost trimisă la negocieri să reprezint clubul Al Hilal şi am plecat din Saudi Arabia să discut cu Samaras. M-am întâlnit cu Samaras afară să alegem ce mâncăm, bineinteles că ploua, eram îmbrăcată foarte frumos şi stăteam aşa foarte dreaptă, fumam pe vremea aia şi eu…”, şi-a început Anamaria povestea, după care a aruncat replica-şoc: „La un moment dat, au intrat doi tipi şi s-au uitat aşa şi m-au întrebat cât cost.”

Citeşte şi: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Răspunsul impresarei, fabulos şi mioritic

Fiica regretatei artiste a poporului Ionela Prodan a mărturisit că a fost unul dintre acele momente în care şi-a dat seama că e şi rău să fii femeie. Dar s-a şi amuzat, pentru că în sinea ei a înţeles de ce acei bărbaţi au confundat-o cu o prostituată.

L-au recunoscut pe el, pe Samaras, şi se ştie că fotbaliştii umblă în general cu anumite femei, m-au văzut îmbrăcată wow, ţanţoşă, şi când am intrat în restaurant m-au întrebat care este preţul meu.”, a continuat sexy agentul FIFA. În plus, a mai spus Anamaria Prodan, afară, la restaurant, ieşeau puţine femei, de regulă acolo ies prostituatele ca să-şi racoleze clienţii.

Replica Anamariei Prodan a fost una pe măsura temperamentului femeii care deşi s-a născut în lux şi a învăţat la şcoli înalte, are gusturi fine, a învăţat şi „cum stă treaba cu golanii”. „M-am uitat aşa, şi am zis râzând: Păi tu crezi că ai bani pentru mine? Că te cumpăr şi pe tine şi pe prietenul tău şi pe toată familia voastră.”, a încheiat Prodanca la gsp live.

Comentarii: