LIFESTYLE

Prodanca, reality-show și cu procurorii? ”Mă ascultă ambiental”, a dezvăluit sexy-impresara

Nu face un pas Anamaria Prodan că dă imediat de scandal. Chiar și atunci când nu îl caută ea cu lumânarea, fiindcă sexy-impresara, fiică a regretatei cântărețe Ionela Prodan, îl și caută mereu cu lumânarea. Numai că de data aceasta, Prodanca se jură că e fix ca-n expresia ”unde dai și unde crapă?”.

Anamaria Prodan a șocat ieri lumea întreagă când a ajuns la gsp live și le-a arătat realizatorilor emisiunii o hârtie. Vedeta a fost înştiinţată oficial, de către Parchet, că îi sunt ascultate telefoanele.

N-ar fi ceva ieșit din comun dacă ne gândim că numele ei s-a legat uneori de povești cu meciuri trucate și pariuri sportive. Doar că de data aceasta, agentul de jucători susţine că este vorba despre o anchetă în cazul meciurilor de la… Gloria Buzău. După cum se știe, Comisia de Disciplină a suspendat, în 2016, mai mulţi jucători şi antrenori de la echipa buzoiană pentru trucarea meciurilor.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Am o viață plictisitoare!”

Doar că soţia lui Laurenţiu Reghecampf s-a jurat la gsp live și mai târziu la România TV că nu a avut nicio treabă, niciodată, cu vreun jucător sau antrenor de la Gloria Buzău.

„Nu am avut niciun jucător sau antrenor la Gloria Buzău, niciodată. Încă vreo 5-6 cunoştinţe din fotbal m-au sunat azi, să îmi spună că şi ei au fost ascultaţi. N-o să-mi permit vreodată să îmi fac familia, copiii de ruşine”, a spus Anamaria Prodan, la emisiune la Victor Ciutacu.

”Din ce am înțeles e un domn Pașcu (n.r- Virgil Pașcu, ofițer de integritate la FRF), care a a lucrat în domeniu (n.r- ar fi lucrat la „Doi și-un sfert”, fosta unitate de Informații din MAI). Se pare că el a avut această inițiativă. Sunt bani aruncați degeaba. Dacă ei nu au treabă…

Stau și mă urmăresc ambiental, în casă, în mașină. Am o viața plictisitoare. Nu am nimic în afară de transferuri! Telefonul îmi făcea figuri de doi ani. Prietenii ziceau că am telefonul ascultat.”, mai povestise Anamaria Prodan la GSP LIVE.

 

 

 

 

Comentarii: