LIFESTYLE

Puiu Iordănescu e socru mic: s-a măritat Maria și a cununat-o Gigi Becali!

Maria Iordănescu, fiica celebrului Anghel Iordănescu, este de acum, de astăzi, femeie măritată. Are doar 25 de ani, dar a fost sigură că și-a găsit iubirea, așa că în mai, când a fost cerută de nevastă, a spus un ”da” categoric.

Maria, acum prezentatoare de știri sportive la Prima TV, și-a ales un naș la fel de celebru. În persoana lui Gigi Becali.

„M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la Biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere.

Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, spunea Gigi Becali, doar că se pare că s-a răzgândit între timp.

Și asta pentru că milionarul din Pipera apare în primele poze de la eveniment la masă, împreună cu mirii.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Maria se cunună, Edi are derby

Familia întreagă a putut fi alături de Maria la acest important eveniment din viața ei. Cu o singură excepție, pe care cu siguranță că fiica cea mică a lui Anghel Iordănescu o luase în calcul, doar este lumea în care a crescut.

„La ora asta soră-mea este la Starea Civilă și eu zâmbesc la voi, aici, în față. La soră-mea n-am ajuns, la frati-miu, la nuntă, nu am ajuns”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă susținută înaintea meciului FCSB – Dinamo, care se va juca mâine.

 

 

 

 

Comentarii: