LIFESTYLE

Dani Oțil e tată! Gabriela Prisăcariu a prezentat bebelușul publicului

Doamna Oțil a făcut astăzi anunțul așteptat de toți prietenii virtuali: Gabriela și Dani Oțil au devenit părinți. Proaspăta mămică este în culmea fericirii, după ce și-a ținut în brațe copilul pentru prima dată. N-a putut să țină marea bucurie doar pentru ea, așa că a urcat imediat pe Instagram și o poză cu bebelușul abia născut.

Evident că a urmat un festival de aprecieri și urări, multe vedete felicitând-o imediat pe partenera matinalulul de la Antena 1.
Din motive de protocol de pandemie, Dani Oțil n-a putut să asiste la naștere. Dar își așteaptă acasă familia, și a pus la punct ultimele detalii.

CITEȘTE ȘI: Avertisment pentru părinţi: Plante INTERZISE în casă dacă ai copil mic

Nu s-a decis la nume

Sau dacă s-au decis, n-au vrut să spună. Cert e că Dani Oțil s-a văitat că el și Gabriela Prisăcariu n-au reușit să se decidă în privința numelui celui mai nou membru al familiei.

„Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil… Copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă ”Cârcel”, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în dreptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie ”Cârcel”.

Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor. Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți…”, a spus Dani Oțil în emisiunea matinală pe care o prezintă.

 

 

 

 

Comentarii: