HOROSCOP

HOROSCOP 12 septembrie 2021

Berbec Ai capacitatea de a rezolva mari probleme, de a răsturna decizii ce păreau de nerezolvat și de a-ți transforma direcția vieții. Dar trebuie să preiei cârma pentru a folosi această energie puternică. Chiar și micile schimbări pe care le faci se pot adăuga la o nouă cale de viață peste un an de acum. Este posibil să te uiți la prietenii într-un mod foarte practic.

Taur
Ai o abilitate naturală de a manifesta confort material. Dacă nu ai folosit această aptitudine de ceva vreme, este timpul să faci niște exerciții. Obții o viziune clară a ceea ce ți-ai dori să atragi în viața ta. Îmbini dorința cu încrederea și sentimentul de împlinire. Nu este momentul să te târguiești cu Universul pentru ceea ce îți dorești.

Gemeni
Este posibil să te pregătești pentru începerea anului școlar, fie ca profesor, fie ca elev. Aceasta este o perioadă bună pentru a pune totul în ordine în ceea ce privește aprovizionarea sau o zonă de studiu. Este o perioadă pentru a-ți urmări unul dintre obiectivele tale îndrăznețe și de a face pași inainte. Esti in rolul unui trapezist, căruia i-a venit rândul să facă marea săritură.

Rac
S-ar putea să faci curățenie generală în casă înaintea începerii anului școlar. S-ar putea, de asemenea, să fie nevoie să împachetezi lucruri de care nu mai ai nevoie și să creezi un spațiu de lucru în casă. Acesta ar putea fi începutul afacerii tale secundare sau prima vânzare în magazinul tău online. Gândește-te în linii mari și apoi pune-ți planurile în mișcare.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Leu
Tu și partenerul s-ar putea să aveti o conversație foarte serioasă. Acest lucru poate fi legat de viitorul relației voastre sau de modul în care gestionați influențe din exterior, cum ar fi socrii, neplăcerile din vecinătate sau bugetul. Poți realiza multe găsind un teren comun și fiind deschis la compromisuri. Astfel iți poți întări relația.

Fecioara
Dacă muncești câteva ore în plus, poți câștiga mai mulți bani decât câștigți de obicei pe oră la job. S-ar putea să ai o idee majoră. Acesta este un aspect care îți supraalimentează creierul, în special pentru analiză, gândire critică și luarea deciziilor. Poți folosi această energie pozitivă intr-o direcție nouă.

Balanța
Există o energie plină de forță. Probabil că cineva te așază pe un piedestal. Poate vor să te invite la distracție, dar se tem că îi vei refuza. Această persoană te poate admira de departe, așteptând un zâmbet de la tine ca semnal de abordare. Dacă iubirea este ceea ce cauți, este timpul să deschizi ochii.

Scorpion
Cineva din familie te poate pune să juri că îi vei păstra secretul. Acesta ar putea fi un frate sau o rudă mai tânără care ia o decizie cu privire la viitorul lor și nu așteaptă mult sprijin de la membrii familiei (în afară de tine, desigur). Ești bun în păstra un secret, dar acum cântărești consecințele potențiale ale planurilor acestui individ.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
Ești foarte concentrat să te distrezi. Nimic nu va sta în calea ta. Dar aceasta nu este o zi de pierdut la vizionarea reluărilor TV sau doar la derularea pe telefon. Astăzi este o zi bună pentru a face ceva foarte diferit. Caută ceva neobișnuit de făcut în această săptămână. Este oportunitatea ta de a ieși din zona ta de confort și într-un fel de a te testa.

Capricorn
Aceasta poate fi o perioadă de vacanță pentru tine, dar există o energie excelentă în carieră acum. Ia în considerare să aloci o oră sau două din zi pentru a posta CV-ul actualizat sau pentru a contacta pe cineva de la un site web profesionist pentru a-l informa că ești în căutarea unui nou loc de muncă.

Vărsător
Te pregătești un nou an școlar, iar acum a venit timpul să te decizi pentru ce vei studia în următoarea perioadă. Chiar dacă nu te afli într-un cadru școlar formal, există întotdeauna lucruri noi de învățat. Dar nimic nu se întâmplă fără disciplină. Ia în considerare crearea unei zone de studiu pentru tine și revizuirea tehnicilor de studiu.

Pești
Un prieten de-al tău poate avea cunoștințele și abilitatea de a lansa o afacere. Și el adoră ideile tale nebunești. Adunați-vă și descrieți-vă viziunea. Această persoană are mai multe resurse decât știi tu și ar putea fi dispusă să investească în tine.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: