MODA

NU purta niciodată acești pantofi cu fuste de blugi!

Foto: Pinterest.com

Ca în fiecare vară, și în acest an, fusta din denim va fi o piesă care nu trebuie să lipsească din nicio garderobă. Se poartă fustele de blugi din materiale subțiri, închise la culoare, cu diferite motive florale și inserții, dar și fustele decupate, rupte.

Deși am crede că nu putem da greș purtând o astfel de fustă, se pare că încălțămintea este cea care ne poate strica ținuta complet. Anumiți pantofi nu trebuie să fie purtați cu fusta din blugi, iar acest sfat vine direct de la profesioniști.

CITEȘTE ȘI: De ce ouăle NU ar trebui ţinute în compartimentul de pe uşa frigiderului

Așadar, pentru a nu avea o ținută neîngrijită, iată mai jos care sunt pantofii pe care să nu-i porți niciodată cu fuste de blugi:

Balerini

În această vară, fusta din denim nu trebuie purtată cu balerini. Balerinii nu mai sunt la modă și te fac să arăți oricum, numai ca o femeie stilată nu. Fusta trebuie să fie piesa centrală a ținutei noastre, care să fie pusă în evidență cu ajutorul unei perechi de pantofi în tendințe.

CITEȘTE ȘI: Te înroşeşti după ce consumi alcool? Iată DE CE!

Renunță la balerini și alege:

Foto: Pinterest.com

Pentru a avea un look reușit, în trend, optează pentru o pereche de pantofi Oxford cu platformă sau pentru o pereche de teniși. Pentru a nu greși în asortarea ținutei, mergi pe o linie simplă, cu nuanțe neutre.

Sandale tip șlapi cu blană

Purtarea fustei din denim cu o pereche de șlapi din blană artificială este cea mai mare greșeală pe care o poți face în această vară. Deși aceștia sunt în tendințe, în combinație cu această fustă nu alcătuiesc o ținută deloc stilată.

CITEȘTE ȘI: Oboseală? Cum îți refaci RAPID rezervele de energie

Înlocuiește șlapii cu:

Foto: Pinterest.com

Papucii marocani și sandalele tip șlapi din piele sunt o opțiune mult mai inspirată. Pentru a fi sigură că iei cea mai bună decizie, optează pentru o pereche de sandale nude sau crem. Acestea merg la orice, indiferent de nuanțele celorlalte articole de îmbrăcăminte.

Cizme

Cizmele trebuie puse deoparte, pentru zilele de toamnă. Acestea nu sunt permise vara, nici măcar în zilele ploioase. În combinație cu bluza din denim, acestea îți iau optic din lungimea picioarelor și te fac să arăți îngrozitor.

CITEȘTE ȘI: S-a aflat! Pasiunea SECRETĂ a soției președintelui Iohannis /GALERIE FOTO

Încearcă, în schimb:

Foto: Pinterest.com

O pereche de pantofi cu toc subțire sau o pereche de ghete asortate te pot scoate din impas. Poți purta pantofii cu șosete asortate și cu cămașă pe o parte, dar și cu un top cu volănașe.

Dacă ții cont de aceste sfaturi, fii sigură că vei avea o ținută cu fustă de blugi reușită!

Comentarii: