RELATII

Puterea de vindecare a unui orgasm: Cum îți ia durerea de cap

Foto: Pinterest.com

Puterea de vindecare a unui orgasm: Cum îți ia durerea de cap. Orgasmul poate reduce durerea! Fără îndoială, un rol important în relațiile armonioase dintre un bărbat și o femeie care formează un cuplu este sexul.

O viață sexuală neîmplinită cauzează de multe ori complicații ale relațiilor și chiar divorțul.

Conform studiilor ştiinţifice s-a ajuns la concluzia că orgasmul masculin durează mai puţin decât cel feminin, este mai intes, şi poate fi experimentat, de obicei, o singură dată în timpul unui act sexual.

În ceea ce privește femeile, acestea pot avea parte de mai multe orgasme în timpul unui singur act sexual şi recuperarea energiei de după climax este mult mai rapidă decât în cazul bărbaţilor.

CITEȘTE ȘI: Medic: Săruturile pasionale ajută la menţinerea sănătăţii dinţilor şi gingiilor

Puterea de vindecare a unui orgasm: 5 lucruri pe care nu le știai

Iată câteva fapte uimitoare despre orgasmul feminin, pe care cu siguranță nu le știai:

1. Este mai ușor să atingi un orgasm clitoridian

Clitorisul este o putere a plăcerii datorită abundenței sale de conexiuni nervoase delicate. Rezultă că a avea vagin face ca stimularea clitorisului să fie mult mai probabil să provoace un orgasm. Potrivit unui studiu din 2018, doar 18% dintre femei au orgasm doar ca urmare a penetrării, în timp ce 36% dintre femeile participante au avut nevoie de stimulare a clitorisului.

2, Femeile pot avea mai multe orgasme

Unele femei au orgasme lungi, în cascadă, în care contracțiile pelvine sunt intens ritmice și durează o perioadă foarte lungă. Apoi sunt orgasme, în care poate fi experimentată o senzație excesiv de împlinire și fericire, care se oprește și apoi se reia cu stimulare suplimentară.

3. Orgasmele pot reduce durerea

Încercați să faceți o activitate fizică în loc să luați medicamente atunci când aveți dureri de cap. Orgasmele pot ameliora orice tip de durere, inclusiv durerea cauzată de artrită, durerea după intervenții chirurgicale și chiar durerea experimentată în timpul nașterii, potrivit unor studii. Acest lucru se datorează parțial faptului că orgasmul determină organismul să elibereze oxitocină, un hormon care promovează apropierea, relaxarea și alte emoții fericite.

De ce au nevoie femeile de preludiu

4. Femeile pot avea orgasm prin diferite zone erogene

Există multe zone erogene pe corpul femeii sau locuri în care atingerea poate fi plăcută. Pentru a vă ajuta să ajungeți la punctul culminant, puteți stimula și alte zone erogene, cum ar fi punctul A, punctul G și chiar mameloanele. În plus, declanșarea mai multor zone erogene simultan vă poate ajuta să vă atingeți punctul culminant orgasmic, potrivit doctorulzilei.ro.

CITEȘTE ȘI: Învinge rutina cu aceste gesturi simple – Cum să trezești pasiunea în relația ta

5. Femeilor le este greu să aibă orgasm

Femeile au nevoie de obicei de 10 până la 20 de minute de preludiu pentru a ajunge la punctul culminant. Deci data viitoare când bărbatul acționează în grabă, aduceți în discuție acest fapt și sfătuiți-l să se apuce de treabă.

Un studiu din 2018 a constatat că 10 până la 40% dintre femei raportează că au probleme sau nu pot avea orgasm.

Comentarii: