LIFESTYLE

Radu Vâlcan și soția lui, Adela Popescu despre copiii lor: „Nu au nicio restricție, îi lăsăm să facă absolut tot ce vor ei și…” – Înțelepți sau prea îngăduitori?

FOTO: viva.ro

Radu Vâlcan și soția lui, Adela Popescu despre copiii lor: „Nu au nicio restricție, îi lăsăm să facă absolut tot ce vor ei și…” – Înțelepți sau prea îngăduitori? Actor și prezentator TV de succes, Radu Vâlcan a reușit să-și construiască și o familie superbă alături de Adela Popescu, având împreună trei băieți.

Deși proiectele profesionale îi ocupă mult timp, Radu Vâlcan este foarte implicat în creșterea micuților, mai ales că unul dintre ei pare să-i calce pe urme.

CITEȘTE ȘI: Oana Zăvoranu, dezvăluire-șoc despre Adela Popescu: ”Am caftit-o pe persoană fizică!”

Radu Vâlcan, 47 de ani, și actrița Adela Popescu, 37 de ani, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, fiind căsătoriți de 19 ani. Cei doi sunt părinții a trei băieți, de care sunt foarte mândri Alexandru (6 ani), Andrei (4 ani) și Adrian (1 an și jumătate). Radu Vâlcan a dezvăluit, recent, că fiul cel mare, Alexandru, este deja pasionat de actorie și a început să practice și sportul, o altă activitate preferată a prezentatorului.

Radu Vâlcan și soția lui, Adela Popescu despre copiii lor

Dincolo de statutul de vedetă, Radu Vâlcan este un tată foarte dedicat și a vorbit cu multă emoție de fiul său cel mare, Alexandru, în vârstă de șase ani, care a început să-și manifeste pasiunea pentru actorie și sport. Micuțul face deja karate, iar actorul este plăcut surprins de faptul că fiul său este orientat către un stil de viață sănătos de la o vârstă atât de fragedă.

CITEȘTE ȘI: Cum era să moară Rodica Popescu Bitănescu în studenție: Boala care i-a provocat o hemoragie foarte mare

Fiul meu, cel mare, Alexandru, face karate, face actorie, deci cumva vrea să facă sport, vrea să facă și actorie. Ceilalți sunt un pic mai mici, dar și ei au înclinații din astea sănătoase. Noi îi lăsăm să facă absolut tot ce vor ei și cred că de fapt asta este cheia. Nu au nicio restricție, îi susținem. Deocamdată sunt mici, dar de acum se bun bazele unei evoluții sănătoase’, a declarat Radu Vâlcan pentru EGO.ro.

Comentarii: