LIFESTYLE

Raluca Pastramă rupe tăcerea: ”Doar n-o să rămân singură la 3O de ani!”

De Paște, Pepe și fosta soție Raluca au petrecut împreună cu cele două fiice ale lor. Dacă n-ar fi știut toată lumea că sunt divorțați de luni bune, s-ar fi spus că cei doi sunt un cuplu model.

Cât despre calitățile cântărețului, Raluca Pastramă a vorbit la superlativ despre fostul soț. ”Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altceva. Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele. Este un părinte bun.

Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție.”, a mărturisit Raluca la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: PAUZA în relații. Mit sau adevăr?

Acuzată de infidelitate

Raluca și Pepe și-au spus adio în toamna anului trecut. Iar după despărțire au existat multe episoade tensionate: ea l-a acuzat că ar fi lovit-o, el, că ea l-ar fi tradus încă din timpul căsniciei și că ar avea deja o relație.

Cum fosta nevastă a artistului a evitat întotdeauna să comenteze, a postat pe contul ei de Instagram diverse buchete de flori sau melodii romantice, Raluca a dat apă la moară zvonurilor.

Acum însă, Raluca Pastramă a spus cu subiect și predicat că nu îi stă capul la o nouă iubire, dar că asta se va întâmpla la un moment dat.

”O relație nouă va veni în timp, probabil, doar nu o să rămân singură la 30 de ani o viață întreagă. Dar nu mă gândesc la asta acum”, a precizat fosta soție a lui Pepe.

 

 

 

Comentarii: