LIFESTYLE

Simona Halep, Paște cu ouă roșii, pască și… tenis! Ce i-a lipsit marii campioane

În prima zi de Paște, Simona Halep a avut meci la Openul de la Madrid. A intrat pe teren, a jucat și a câștigat, în timp ce dincolo de court a așteptat-o iubitul ei, Toni Iuruc, ca să petreacă împreună Învierea Domnului.

„Sigur că rămâne timp de a mă bucura de sărbătoare. Am ciocnit și ouă de dimineață, și cu domnul Țiriac, a fost la micul dejun”, a spus Simona Halep pentru gsp, după victoria în fața lui Saisai Zheng, 6-0, 6-4 în turul secund al concursului de la Madrid.

Și nu e o noutate pentru Simona, care a prins de multe ori Revelionul între două avioane, iar aniversările și sărbătorile religioase au găsit-o în concurs.

„Am sărbătorit Paștele, am mâncat un pic de cozonac și pască, mi s-au adus de acasă aceste preparate. Chiar m-am bucurat, ca în alți ani aici, la Madrid, de fiecare dată când s-a întâmplat să se suprapună cu turneul. L-am simțit cu adevărat, doar că nu m-am dus să iau lumină, ceea ce fac când sunt acasă”, a povestit Simona.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

”Mental stau bine!”

După două victorii controlate la Mutua Madrid Open, Simonei îi dă mâna să zâmbească. „Eram încrezătoare de când am venit pentru că mereu am jucat bine aici. Am avut însă o pauză lungă după Australia.

Chiar dacă am jucat acel meci la Miami, nu a fost suficient. Așa că aveam nevoie de meciuri oficiale”, a explicat sportiva în conferința de presă, în limba engleză.

„Am fost stresată înainte de partide, dar acum mă simt mai bine, mental sunt mai bine. Pot să spun că mă bucur mai mult, nu mai am acele emoții negative. Sunt într-un punct bun acum”., a anunțat numărul 3 mondial.

 

 

 

Comentarii: