LIFESTYLE

Ramona Bădescu, interzisă de Elena Ceaușescu: ”Aveam breton și nu-i plăcea!”

Ramona Bădescu și-a început carieră de vedetă încă de mică. A debutat la un festival de muzică celebru, iar frumusețea ei a cucerit atunci pe toată lumea, deși avea doar 16 ani și se întâmpla înainte de Revoluție.

Ulterior însă, Ramona a dispărut brusc din atenția publicului, iar mai târziu s-a aflat că nu a mai avut voie să apară la televizor.

Invitată în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ramona Bădescu a explicat de ce i-au fost interzise aparițiile pe micul ecran și că în spatele acestor decizii a stat nimeni alta decât Elena Ceaușescu.

“Eu cred că Elena Ceaușescu era geloasă pe orice femeie, avea acest complex pentru că nu a fost o femeie cultă, o femeie care a obținut lucrurile cu muncă ei, titlurile i s-au făcut pe plac, era o femeie viciată și cred că era geloasă pe orice femeie, nu cred că avea ceva cu mine anume. Eram totuși micuță, aveam 16-17 ani în acea perioadă.„, a povestit celebra actriță.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Îi plăcea lui Ceaușescu?

Legenda mai spunea și că însuși dictatorul ar fi remarcat-o pe talentata olteancă, iar asta i-ar fi atras aversiunea Ceaușeascăi. Care a găsit și un motiv pueril ca să nu o placă pe Ramona.

”Da, eu aveam breton, ea nu suporta bretonul și îmi aduc aminte că Ceaușescu nu suporta bărbații care aveau barbă. Erau acele concepții de impunere a unei imagini curate, să exprime prin față acea curățenie sufletească.

Era o prostie pentru că omul trebuia lăsat așa cum se simte bine. Eram micuță, nu puteam să o sperii eu”, a spus Ramona Bădescu, la Kanal D.

 

 

Comentarii: