LIFESTYLE

Andreea Marin și traumele neștiute din viața ei! Detalii despre cele două sarcini pierdute

Violeta, fiica pe care Andreea Marin o are cu Ștefan Bănică Jr. este și singurul copil al ”Zânei Surprizelor”. Andreea o adoră și a avut grijă ca adolescenta să aibă parte de o creștere frumoasă, ocupându-se pe cât posibil să o țină departe de lumea dezlănțuită.

Ce n-au știut însă multă vreme fanii celebrei prezentatoare e că ea a trecut prin clipe cumplite în urmă cu mai mulți ani. Andreea Marin a mai fost însărcinată, dar a pierdut două sarcini, înainte de o aduce pe lume pe fiica sa.

”Zâna Surprizelor” și-a dorit încă din tinerețe să devină mamă, însă la momentul respectiv, nu s-a putut. Andreea Marin a făcut dezvăluiri tulburătoare despre trecutul ei, când a suferit mult din cauza celor două sarcini extrauterine care i-au pus chiar viața în pericol.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

A suferit de depresie

Dar și după ce a avut-o pe Violeta și și-a împlinit visul de a fi mamă, Andreea Marin tot a avut de pătimit. Și nu s-a sfiit să recunoască faptul că a suferit de depresie post partum și a fost chiar bântuită de cele mai negre gânduri, cum ar fi sinuciderea.

„Am mers la un specialist și am înțeles că trebuie să recunosc: depresia nu e o vină, este o boală. E greu detectabilă, ca să zic așa, mai ales de cel în cauză.

Nu are semnale atât de clare și uneori nu vrei. Avem insomnii, simțim o nefericire profundă deși nu avem motive să o simțim.”, a povestit Andreea Marin cu ceva timp în urmă.

 

 

 

Comentarii: