LIFESTYLE

Ramona Bădescu iubește și e iubită, dar nu uită loviturile și jignirile din prima căsnicie! La divorț, baronul italian a lăsat-o doar cu hainele de pe ea!

sursa: apropo tv

În tinerețe, Ramona Bădescu făcea furori. Era admirată, era curtată și nu e bărbat din Italia să nu fi suspinat pe ascuns la apetisanta româncă, star de televiziune în Peninsulă. Doar că frumusețea și celebritatea nu aduc cu ele neapărat și fericirea, sau măcar o iubire ca-n telenovele. Ci din contra, pot atrage suferințe și dureri greu de suportat, iar de asta s-a convins și olteanca Ramona, după ce s-a căsătorit cu un italian din lumea bună.

Când s-a mărittat cu baronul Di Fornaro, artista era convinsă că l-a întâlnit pe prințul din basme. Dar cee ace părea vis împlinit a devenit curând doar un coșmar. Mariajul lor a devenit un calavar cu tot cee ace presupune el: jigniri, vorbe urate și episode în care s-ar fi ajuns chiar și la violenţă fizică. Nu sunt simple povești, o spune chiar Ramona Bădescu, într-un interviu la Antena Stars.

Citește și: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Răzbunare în stil italian

”M-a lovit foarte mult fără nicio justificare, fără niciun sens… Mi-a făcut foarte mult rău. Gratuit. A fost foarte rău, foarte rău, s-a comportat ca orice bărbat rău când se termină o relaţie…”, povestește frumoasa actriță, care mărturisește că a avut parte de un divorț anevoios și un final urât după 7 ani de căsătorie. Fostul soţ i-a luat tot, tot, și a lăsat-o doar cu hainele de pe ea.

”Mi-a luat bijuteriile din seif, le-a luat de unul singur, haine, tot, mai aveam o singură rochie. Dar nu îmi pare rău, nu regret…”, spune artista la mai bine de 10 ani de la divorț. Toate legăturile dintre ei s-au sistat atunci brusc, desi Ramona spune că i-ar fi plăcut atunci când se termină o emoție să rămână respectful. Chiar și așa, în ciuda unei despărțiri urate, românca spune că a vrut să lase totul în urmă.

”În momentul în care ne-am despărţit i-am spus, uitându-mă în ochii lui: dacă ai nevoie de cineva, contează pe mine.”, i-ar fi spus atunci, dar evident că el nu a mai căutat-o niciodată.

Citește și: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Vrea un copil la 50 de ani!

Ramona Bădescu și-a trait în continuare viața, mai mult în Italia decât în România, în ciuda apropierii din ultimii ani. Poate și pentru faptul că acum iubitul ei, un avocat de success, este roman  Tabloidele spun că ar fi primit din nou inelul de logodnă.

Deși din afară se vede un personaj deschis și liberal, Ramona spune despre ea că este încă de modă veche. Îi dau lacrimile când vorbește despre copii și și-ar dori și ea unul, chiar dacă a împlinit deja 50 de ani, dar doar dacă se va mărita și va avea familie.

Nu se poate detașa încă de amintirile urâte din prima căsnicie și încearcă uşor-uşor să le uite. ”Ştii că soţul meu nu mai vede cu un ochi? Eu niciodată nu mi-am făcut dreptate cu mâna mea, niciodată, eu cred în energia bună, în emoţia bună, nu cred în a răsplăti cu aceeaşi monedă persoanei care te răneşte, care-ţi omoară sufletul, care muşcă din tot ce ai dat mai bun. Dar se pare că Dumnezeu a făcut dreptate….”, încheie Ramona.

Comentarii: