LIFESTYLE

Reacția Luminiței Anghel la acuzațiile dure făcute de fiul ei adoptiv: ,Dumnezeu are grijă de toți!”

Fiul adoptat de celebra cântăreață și fostul fotbalist Marcel Pușcaș a făcut o serie de afirmații scandaloase în urmă cu câteva zile. De fapt, erau acuzații în toată regula. Printre altele, spunea despre Luminița Anghel, mama adoptivă cu care a ales să rămână după divorțul părinților, că ar fi fost toxică.

Iar despre bărbatul cu care artista și-a refăcut viața și cu care David Pușcaș a locuit mai apoi, tânărul a susținut că ar fi fost violent cu el.

„M-a călcat în picioare, efectiv. Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat”, a susținut David, în cadrul emisiunii „În oglindă, găzduită de Mihai Ghiță.

„Am dormit în scări de bloc. Chiar și în scara blocului în care locuiam. Nu am fost primit în casă nici când era iarnă și frig afară”, a mai spus tânărul, și el cântăreț ca mama lui.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Am pus punct!”

Despre mama lui, David Pușcaș a spus că nu mai țin legătura în acest moment. Și că l-ar fi adoptat doar dintr-un impuls. Ce a spus Luminița Anghel când a auzit?

„Prefer să nu comentez. Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct. Poate să spună ce dorește. Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți, în funcție de fapte ”, a declarat Luminița Anghel pentr OK!.

 

 

 

 

Comentarii: