LIFESTYLE

Vica Blochina, campioana operațiilor estetice! A ajuns din nou la medic

De când Vica Blochina a spus lumii povestea ei și a lui Victor Pițurcă s-a transformat într-o veritabilă vedetă autohtonă. Iar lituanianca a profitat din plin de statut, trăindu-și viața numai în cercurile bune și în lumea cu bani.

Evident că au și trecut anii pentru fosta balerină, și cum fiul ei și al lui Piți a decis să locuiască la tatăl lui, Vica are mai mult timp la dispoziție să se ocupe de ea.

Așa că a ajuns iar la medicul estetician, pentru niște retușuri, nu pentru vreo intervenție majoră. Oricum, Vica e o adevărată campioană a operațiilor: își face regulat injecții cu botox, cu acid hialuronic, în piele și în buze, a făcut o rinoplastie, o augumentare mamară, dar și implant în fese.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Vorbește iar cu Piți

Edan a împlinit recent 14 ani. Și s-a sărbătorit împreună cu tatăl său. În casa lui Pițurcă, băiatul a fost primit cu brațele deschise chiar și de Maria, soția acestuia.

Și chiar dacă nu și-au vorbit ani buni de la începutul procesului de paternitate, relația dintre Vica și Piți a înregistrat progrese, conform site-ului sportbull.ro. Vica și Pițurcă au început să comunice, în sfârșit, penturu binele băiatului.

 

 

 

 

Comentarii: