AVERTISMENT

Acest articol conține imagini explicite. Te rugăm să confirmi că ai vârsta legală pentru a accesa articole cu conținut sexual.

Explicit RELATII

Regulile unei prime întâlniri de succes

 

Prima întâlnire este întotdeuna cea care ne dă bătăi de cap, mai ales dacă cel cu care ne întâlnim este ”bărbatul visurilor”. Este total greșit ca atunci când accepți să te vezi cu cineva, să te gândești doar la machiaj, vestimentație sau parfumul folosit. Bineînțeles, și acestea sunt extrem de importante însă ceea ce vei spune va face diferența dintre prima și ultima întâlnire. Așadar, gândește-te la câteva lucruri despre care să-l întrebi sau să-i povestești.

Despre ce și cât să vorbești

Din prima, nu trebuie deloc să arăți cât de bun orator ești. Deseori este destul să ai o privire și un zâmbet potrivit, aceasta comunicare non-verbală având nu de puține ori efecte mult mai pozitive. Dacă vorbești prea mult, dacă tu le știi pe toate, riști să ai parte de cu totul alt rezultat decât dacă ai fi dezghețat gheața dintre voi cu un zâmbet și o privire. Prin urmare, nu îi face capul calendar cu prea multe lucruri inutile sau nu răspunde prea complicat la întrebările lui. Fii tu însăți și încearcă să vă cunoașteți reciproc!

 

Despre ce NU trebuie să discuți

Mult mai important decât despre ce trebuie să discuți sunt subiectele pe care nu trebuie să le deschizi.  De exemplu, nu trebuie sa vorbești despre bolile tale. Crede-mă, o discuție despre starea ta de sănătate îl va interesa cu singuranță mai mult pe doctorul tău, decât pe interlocutorul din fața ta.

O alta temă ce nu trebuie discutată este despre starea materială a ambilor. În niciun caz nu trebuie să-i povestești despre câte mașini are tatăl tău în garaj, despre conturile părinților lui sau despre cum au ajuns să dețină așa resurse etc. Astfel de teme o să intereseze mai mult Fiscul decât pe voi doi. Dacă totul merge bine, o să aveți timp suficient pentru a discuta și asemenea subiecte. Crede-mă pe cuvânt!

Am lăsat la urmă cel mai important subiect pe care NU trebuie să-l atingi: foști tăi iubiți. Chiar dacă persoana din fața ta o să te asculte cu atenție, am sentimentul că nu o să-i placă ce o să audă despre foștii tăi, la fel cum nici ție nu îți va fi comod să asculți detalii despre fostele lui iubite. Trăiește prezentul și nu lăsa trecutul să intervină peste prezentul pe care îl contruiești!

Foto: framepool.com

Fii înțeleaptă!

Dacă întâlnirea nu este una doar pentru a avea ce bifa, dacă ești și este interesat de într-adevăr de tine, străduiește-te să afli cât mai multe despre el. Femeile înțelepte nu își bombardează partenerul cu foarte multe întrebări, știu însă să asculte și să mențină o conversație. O să-ți povestească el suficiente lucruri despre viața personală, eventual despre fostele relații. Ascultă așadar cu atenție ca să încerci să descifrezi ce fel de om e. Nu uita, repet, tu ai ieșit la o întâlnire, nu ești nici la interviu, nici la interogatoriu.

Fii o personalitate!

O persoană cu oersonalitate este acea persoană care are o părere proprie și știe să și- o demonstreze. Spune-i de la început ceea ce îți place și ce nu. Deasemenea, nu trebuie să fii în toate de acord cu el, mai ales dacă nu crezi asta. Nci pentru tine nu ar fi extrem de interesantă o persoană care îți dă tot timpul dreptate, nu?

Identifică punctele voastre de legătură și interes

Ce filme vă plac, ce gen de muzică, moduri de a petrece timpul liber, pe unde ai/ați călătorit, ce cărti vă plac etc. Arată-i că ai simțul umorului. Oamenii cu simțul umorului sunt mult mai usor înțeleși și mult mai repede găsesc limba comună cu alte persoane.

Urmează pașii de mai sus și, cu certitudine, la sfârșitul primei întâlniri o să aveți amândoi dorința de a-l revedea cât mai repede pe celălalt!

 

Comentarii: