NUTRITIE SANATATE

Remedii populare pentru curățarea plăcilor de colesterol din vasele de sânge

awanderingfoodie.com

Remedii populare pentru curățarea plăcilor de colesterol din vasele de sânge. Prin consumul excesiv de alimente care conțin grăsimi animale, se formează plăci de colesterol pe pereții interiori ai vaselor de sânge . În acest caz, celulele țesuturilor corpului primesc mai puțini nutrienți și oxigen din sânge.

După ce curățați vasele de sânge de depunerile dăunătoare, sângele va circula liber în organism și va începe să lucreze în modul și ritmul corect.

Remedii populare pentru curățarea plăcilor de colesterol din vasele de sânge: Usturoi și lămâie

Usturoiul este un remediu popular popular care are proprietăți antisclerotice. Usturoiul vă permite să curățați bine vasele, dizolvă plăcile de colesterol și sărurile, distruge microbii și virușii. Acesta conține adenozină, care normalizează numărul de trombocite și previne creșterea coagulării sângelui.

Usturoiul nu trebuie folosit imediat după zdrobire, ci după 15 minute. Acesta este timpul necesar pentru ca reacțiile enzimatice să aibă loc în el, stimulând activitatea substanțelor utile. Chiar dacă usturoiul este pur și simplu consumat timp de 3 luni, numărul plăcilor de colesterol va scădea cu 12-20%.

CITEȘTE ȘI: Fructul plin de Omega 3 care scade colesterolul: Crește rezistența organismului la anumite boli

Rețetele populare pentru curățarea vaselor de sânge cu usturoi au multe recenzii pozitive. Usturoiul, lămâia și mierea conțin multe substanțe medicinale care curăță vasele afectate de ateroscleroză, precum și cresc elasticitatea pereților acestora.

Pentru a curăța vasele de plăcile de colesterol, luați 4 lămâi cu tot cu coajă și 4 căpățâni de usturoi decojite. Treceți-le prin mașina de tocat carne, transferați-le într-un borcan curat de 3 litri și acoperiți-le cu apă caldă fiartă. Amestecați amestecul din când în când.

Turnați-l timp de trei zile, la temperatura camerei. Apoi strecurați tinctura și puneți-o la frigider sau într-un alt loc rece. Din tinctura de usturoi-lămâie gata preparată se recomandă a fi luată 100 g de 3 ori pe zi. În total, trebuie să beți 4 cutii de tinctură, recomandă actualno.com.

O astfel de cură de curățare a vaselor de sânge vă va lua aproximativ 40 de zile. Ar trebui să aibă loc o dată pe an. La sfârșitul cursului, tensiunea arterială se va normaliza, durerile de cap vor dispărea, colesterolul va scădea (vă puteți asigura de acest lucru prin efectuarea unui test de sânge).

Remedii populare pentru curățarea plăcilor de colesterol din vasele de sânge: Nuci

Există și alte remedii populare pentru curățarea vaselor de plăcile de colesterol. De exemplu, cu ajutorul nucilor. Deosebit de utilă în acest scop este coaja lor superioară verde. Cu toate acestea, puteți folosi și miezul de nucă pentru a curăța vasele.

Luați 1,5 kg de nuci decojite și treceți-le printr-o mașină de tocat carne. Puneți nucile tocate într-un borcan la frigider sau într-un alt loc răcoros. Consumați 1 lingură cu vârf de nucă măcinată de 2 ori pe zi – dimineața și seara – cu 30 de minute înainte de masă, consumându-le cu 100 ml de apă.

Continuați să luați acest remediu zilnic până când ați mâncat toate nucile. Acest lucru vă va lua aproximativ 2 luni.

După această cură veți avea tensiunea arterială normalizată, migrenele vor trece, durerile care erau cauzate de varice și tromboflebite vor dispărea. Această cură de purificare trebuie efectuată de 1-2 ori pe an.

5 nuci pisate amestecate cu 1 lingură de miere naturală de culoare deschisă

Adăugați la amestecul preparat 1 ananas proaspăt tăiat, apoi amestecați întreaga masă. Puneți-o într-un recipient din sticlă închisă la culoare, închideți-l bine cu un capac și puneți-l într-un loc răcoros timp de 24 de ore.

Metoda tibetană de curățare a vaselor de sânge

Luați câte 100 g de sunătoare, mușețel, muguri de mesteacăn, imortele. Totul se zdrobește, se amestecă într-un recipient și se închide cu un capac. Seara, se toarnă 1 lingură de amestec în 0,5 l de apă clocotită, se lasă să stea timp de 20 de minute, se strecoară printr-o cârpă și se stoarce.

CITEȘTE ȘI: Planta care scade glicemia și colesterolul: Crește în orice grădină

Se toarnă lichidul într-un pahar, se dizolvă în el 1 linguriță de miere și se bea înainte de a merge la culcare. Dimineața, aburiți lichidul rămas și dizolvați în el 2 lingurițe de miere Beți-l cu 15-20 de minute înainte de micul dejun.

Repetați această procedură în fiecare zi, până când amestecul preparat este terminat. Cursul de purificare poate fi repetat nu mai devreme de 5 ani. Un astfel de instrument face ca vasele de sânge să fie mai elastice, le curăță de calcar și depozite de grăsime, îmbunătățește metabolismul și scapă de amețeli.

Există multe moduri diferite de a elimina plăcile de colesterol, inclusiv cu ajutorul preparatelor medicinale (de exemplu, pe bază de verbină). Cu toate acestea, este important de reținut că fiecare metodă are contraindicațiile sale și, prin urmare, se recomandă consultarea medicului curant.

Comentarii: