SANATATE

Remediul natural pentru durerile de articulații: Poate fi folosit și intern, și extern

activeimplants.com

Durerile articulare pot fi foarte intense și neplăcute. Acestea sunt cauzate de diferite afecțiuni, dar și de stilul de viață adoptat.

Acest tip de durere poate avea două cauze diferite:

  • Durerea cu caracter inflamator a articulatiilor se instaleaza in timpul noptii sau dimineata, dupa repaus, este insotita de rigiditate instalata pe o durata mai lunga de timp si se amelioreaza prin miscare fizica
  • Durerea mecanica a articulatiilor apare in urma unui efort fizic, este insotita de rigiditate de scurta durata si cedeaza la repaus

Din fericire, Lidia Fecioru are remediul perfect. Acesta poate fi folosit fie ca picături, fie ca soluție pentru frecție, în funcție de modul de preparare.

CITEȘTE ȘI: Ce să NU mănânci dacă ai probleme cu articulațiile: Îți provoacă dureri

Remediu pentru dureri articulare – flori de liliac

„Să învăţăm să facem aceste picături care se pot bea şi soluţia pe care o putem folosi pentru frecţie. Se poate folosi pentru reumatism, artrite sau poliartrite.

Se iau florile de liliac şi se pun într-o sticlă de 500 ml. Nu bătătorim florile, doar umplem sticla. Turnăm alcool de 40 de grade peste.

Lăsăm la întuneric să stea 7-10 zile. După care bem câte 15-30 de picături înainte de masă, de 3 ori pe zi, timp de trei luni.

CITEȘTE ȘI: Sănătatea articulațiilor depinde de aceste lucruri: Trucurile care te protejează împotriva durerilor

Pentru frecţie. Punem un pahar şi jumătate de flori de liliac şi jumătate de litru de alcool. Se pune 7-10 zile la întuneric, iar apoi ne putem face frecţie cu el”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

Comentarii: