FRUMUSETE

Resetează instantaneu câțiva ani: Cum poți obține un look tineresc cu ajutorul hainelor

Stilista Miranda Holder a povestit cum poți obține instantaneu un look tineresc cu ajutorul hainelor. Trucul, spune ea, este să găsești paleta de culori potrivită pentru tine. Pentru a obține un ten mai luminos, ar trebui să folosești doar acele nuanțe în hainele care îți vin cu adevărat bine, a sfătuit stilistul.

Culoarea potrivită nu numai că va evidenția demnitatea aspectului dumneavoastră, dar va reduce vizual umbrele de sub ochi și liniile fine. Holder a adăugat, totuși, că nu este vorba doar de haine – accesoriile luminoase ajută, de asemenea, la crearea unui aspect mai tânăr, mai proaspăt.

Poate că îți plac neutrele sau tonurile de gri, dar vei încerca cu plăcere o geantă verde neon strălucitor sau, dacă nu ești atât de îndrăzneață, una albastru cobalt.

Look îndrăzneț pentru a-ți crește încrederea

Deși ideea unui look îndrăzneț poate fi intimidantă pentru unii, este o modalitate bună de a-ți crește încrederea în tine, a adăugat stilistul. Găsirea paletei de culori potrivite va fi plină de încercări și erori, dar este un proces natural care necesită timp. Pentru a minimiza problemele, experții recomandă să se acorde atenție culorii pielii, ochilor și părului.

În special, ar trebui să determinați mai întâi tonul de bază al feței dumneavoastră – poate fi cald sau rece. Persoanele cu tonuri reci ale pielii aleg adesea nuanțe profunde de mov, roz sau albastru aprins. Arată cel mai bine în combinație cu bijuterii de argint.

CITEȘTE ȘI: Hainele care te îmbolnăvesc: La ce să fii atent

Cei cu tonuri calde ale pielii ar trebui să caute galben, verde, roșu cald, maro și corai. Bijuteriile aurii vor contribui, de asemenea, la evidențierea căldurii tonului pielii.

Cu toate acestea, unii experți susțin că există mai multe nuanțe care luminează vizual și fac fața să pară mai tânără, indiferent de culoarea privirii. Look-ul se va dovedi elegant doar dacă hainele sunt în armonie cu culoarea pielii și a părului.

Turcoaz

Turcoazul evidențiază vizual pielea și, în general, conferă un aspect tânăr și proaspăt. Culoarea se potrivește tuturor, iar femeile cu pielea închisă la culoare pot purta orice nuanță. În ceea ce privește persoanele cu pielea deschisă la culoare, acestea își pot găsi culoarea turquoise ideală prin simpla întoarcere a mâinii și verificarea culorii venelor de pe încheietura mâinii. Experții sfătuiesc să alegeți un ton care să fie cel mai apropiat de nuanța venelor.

Roz

Nuanțele delicate și suculente de roz fac întotdeauna ca privirea să fie mai luminoasă. Această culoare este adesea asociată cu tinerețea, care poate fi folosită în siguranță de doamnele mature. În plus, o ținută roz aprins arată șic, pentru care femeile din categoria de vârstă de peste 40 de ani pot opta cu ușurință.

CITEȘTE ȘI: Cum să alegi măsura potrivită la haine: Trucurile care îți fac viața mai ușoară la cumpărături

Greenery

Greenery este o altă culoare care se potrivește tuturor. Este un amestec de albastru mediu cu o ușoară nuanță de violet sau mov. Culoarea împrospătează, în general, tonul pielii și al părului și se potrivește de minune cu orice tip de look.

Comentarii: