MODA

A revenit la modă: Care este tunsoarea anului 2018

După un an dominat de tunsori experimentale și complicate, 2018 marchează o întoarcere la naturalețe prin coafuri simple și nuante mai discrete, dar nicidecum plictisitoare. Focusul se va muta pe luminozitate, contur și tehnici de coafare care să pună în evidență mișcarea naturală a părului. Dacă ești curioasă să știi mai multe despre ce tunsoare va domina anul 2018 și cum să îți îngrijești părul pentru a fi în tendințe, află mai multe de la Bogdan Mirică, stilist Londa Professional!

“Anul acest este foarte în voga bretonul. Mai multe academii internationale de top promovează acest look, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Întotdeauna vor fi mai multe stiluri în tendințe și propuneri pentru fiecare lungime de păr. Trăsătura caracteristică a tuturor coafurilor pentru anul 2018? Părul este mult mai organic, cu mult mai multă mișcare, mai messy, mult mai purtabil”, dezvăluie Bogdan Mirică.

CITEȘTE ȘI:

COSTUME DE BAIE, la modă în vara lui 2018 /TRENDS

Tot ce trebuie să știi pentru a fi în pas cu moda în 2018

Ce tip de breton adoptăm în 2018?

Tunsorile iconice ale lui Jackie Kennedy sau Michelle Pfeiffer în “Scarface” şi-au făcut prezenţa mai întâi pe podiumuri în sezonul toamnă-iarnă 2017/2018. Iar bretonul va continua să domine, sunt de părere experţii!

“Tendinţa generală a anului este una de naturaleţe şi lejeritate, dublată de un vibe sofisticat şi cool. Tunsoare până la umăr face părul să arate sănătos şi îngrijit, dar este important ca bretonul să fie unul lejer şi versatil,” recomandă stilistul Londa Professional.

Vom vedea multe variaţii ale bretonului în acest an – fie că vorbim de cel filat, asimetric, dezordonat sau unul clasic, drept! Important este ca părul să îţi menţină mişcarea natural şi un aspect sofisticat şi îngrijit!

Cum ai grijă de bretonul tău pentru a arăta mereu impecabil?

Bretonul este un statement instant şi un nou mod a-ţi exprima stilul. Potrivit clickpentrufemei.ro, bretonul se potriveşte celor mai multe tipuri de faţă şi textură, ceea ce îl face o alegere atât de populară pentru 2018! Iată ce poti face pentru ca bretonul tău să arate mereu impecabil!

CITEȘTE ȘI:

Moda unghiilor cu gel a apus! Manichiura care face furori în 2018

Care este culoarea anului 2018: Ce trebuie să porţi ca să fii în tendinţe

“În primul rând, trebuie putină îndemânare şi cunoştinţe în ceea ce priveşte modul în care îl usuci. Foloseşte o temperatură moderată la foehn şi o perie plată sau rotundă”, precizează specialistul Londa Professional Romania.

Comentarii: